Başkan Çerçi Şehit Kızı ve Torunlarını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Şehit Kızı ve Torunlarını Ağırladı

Başkan Çerçi Şehit Kızı ve Torunlarını Ağırladı

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, 1981 yılında İskenderun’da görevi başında şehit olan Muammer Karacan’ın kızı Parla Karacan Adıgüzel’i ve çocuklarını ağırladı.

27.03.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, 1981 yılında İskenderun'da görevi başında şehit olan Muammer Karacan'ın kızı Parla Karacan Adıgüzel'i ve çocuklarını ağırladı.

1981 yılında İskenderun'da görevi başında şehit olan Muammer Karacan'ın kızı Parla Karacan Adıgüzel ve çocukları, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi ziyaret etti. Çerçi, Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde çalışan Parla Karacan ve çocukları ile yaptığı sohbette duygu dolu anlar yaşadı.

Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin birliği adına şehit olmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğini ifade eden Başkan Çerçi, "Siz şehit kızı ve şehit torunusunuz. Ben de, İstanbul Halkalı'da askeri personeli taşıyan servis otobüsüne yapılan bombalı saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Çağlar Bölük'ün yakınıyım. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birliği adına şehit olmanın ne anlama geldiğini gayet iyi bilirim. Şahadet şerbetini içen merhum babanız Muammer Karacan'ı ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum" diye konuştu.

Şehit kızı Parla Karacan Adıgüzel, babası için verilen Şahadet Belgesi'ni takdim ettiği sırada duygulanan Başkan Çerçi'ye, kendisi ve çocuklarını makamında ağırladığı için teşekkür etti. Başkan Çerçi ise günün anısına Adıgüzel'e plaket verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Şehit Kızı ve Torunlarını Ağırladı - Son Dakika


Advertisement