Başkan Çerçi Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Çerçi Vatandaşlarla Buluştu

Her fırsatta vatandaşla bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Emlakdere ve Büyüksümbüller’de düzenlenen hayır yemeklerine katıldı.

02.05.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her fırsatta vatandaşla bir araya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Emlakdere ve Büyüksümbüller'de düzenlenen hayır yemeklerine katıldı. Eski Başbakan yardımcısı Bülent Arınç ve AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un da katıldığı etkinliklere ilgi yoğun oldu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, hafta sonunu kırsal mahallelere ayırdı. Emlakdere ve Büyüksümbüller Mahallesinde düzenlenen hayır yemeklerine katılan Başkan Çerçi, oğulları erkekliğe ilk adımı atan Pelitalan Mahalle Muhtarı Arif Şenocak ve ailesinin mutluluğuna da ortak oldu.

PİLAVI KENDİ ELLERİYLE İKRAM ETTİ

Başkan Çerçi İlk olarak Emlakdere Mahallesinde gerçekleştirilen pilav hayrına katıldı. Çapaçarık Türbesi'nde gerçekleştirilen programa Dr. Mehmet Çerçi'ye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, daire müdürleri de eşlik etti. Etkinlikte vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Çerçi, vatandaşlara kendi elleriyle ikram etti.

BÜYÜKSÜMBÜLLER'DE HAYIR YEMEĞİNE KATILDI

Emlakdere Mahallesindeki etkinliğin ardından Büyüksümbüller Mahallesindeki hayır yemeğine katılan Başkan Çerçi, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Hayra Mehmet Çerçi'nin yanı sıra TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Daire Müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşla yakından ilgilenen Başkan Çerçi, onların belediyeden sıkıntı ve taleplerini de dinledi. Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç'la da bir araya gelen Başkan Çerçi, kendisiyle bir süre sohbet etti.

ŞENOCAK AİLESİ'NİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, buradaki hayrın ardından Pelitalan muhtarı Arif Şenocak'ın oğullarının sünnet merasimine konuk olarak Şenocak Ailesi'nin mutluluğunu paylaştı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement