Başkan Çerçioğlu, Atatürk Spor Kompleksini İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu, Atatürk Spor Kompleksini İnceledi

Başkan Çerçioğlu, Atatürk Spor Kompleksini İnceledi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kemer Mahallesi’nde inşaat çalışmaları devam eden Atatürk Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

30.03.2017 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kemer Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden Atatürk Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Spor Kompleksi Aydın'ın yıllardır eksikliğini duyduğu çok önemli bir ihtiyacı giderecek. Ayrıca, yetenekli genç sporcularımız için sağlıklı bir alt yapı kaynağı olacaktır. Aydın'dan Türkiye şampiyonları çıkaracağız. Yeter ki bizler gençlerimize alt yapı imkanlarını hazırlayalım" şeklinde konuştu.

Olimpik yüzme havuzlu tesis, Aydın'dan şampiyonlar yetiştirecek

Kemer Mahallesinde yapılacak olan Atatürk Spor Kompleksi'nin, 22 bin metre kare alanda ve 24 milyon TL'ye yapılacağı öğrenildi. İçerisinde, açık olimpik yüzme havuzu, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortları, engelli çocuk ve vatandaşların yararlanabileceği rehabilitasyon havuzları, terapi merkezi, kafeteryalar, yeşil alan ve otoparklar bulunacak ve tesis bünyesindeki güneş enerji panelleri ile gün içinde harcadığı enerjisini kendisi üretecek. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu, Atatürk Spor Kompleksini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement