Başkan Çerçioğlu, Çine'de Demokrasi Yürüyüşüne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu, Çine'de Demokrasi Yürüyüşüne Katıldı

Başkan Çerçioğlu, Çine\'de Demokrasi Yürüyüşüne Katıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine’de gerçekleştirilen Demokrasi yürüyüşüne katıldı.

02.08.2016 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine'de gerçekleştirilen Demokrasi yürüyüşüne katıldı.

Yürüyüşe ayrıca CHP Aydın milletvekili Metin Lütfü Baydar, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ile çok sayıda Çineli vatandaş katıldı. Çineli vatandaşlar yürüyüş boyunca Başkan Çerçioğlu'na büyük ilgi gösterdi.

Yürüyüşün ardından ilçe meydanında, "En büyük başkan bizim başkan" sözleri ve alkışlarla sahneye çıkan Başkan Çerçioğlu, "Bu ne güzel Çine, çağdaş, demokratik, laik Çine'nin Aydınlık yüzleri, cumhuriyet ve demokrasi aşıkları, hepinizi selamlıyorum" diyerek sözlerine başladı.

"DARBEYİ ÇİNE'DEN LANETLİYORUM"

Ülkenin önemli bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Çerçioğlu, "15 Temmuz günü milletimizin özgür iradesine karşı girişilen darbe girişimini Çine'den bir kez daha lanetliyorum. Bu uğurda canlarını veren vatandaşlarımız ve kahraman güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

"ÇİNE'YE HİZMET DEVAM EDECEK"

Çine'ye yapılan hizmetler hakkında da bilgiler veren Başkan Çerçioğlu, "Amacımız Aydınımızı baştan başa hizmet ağıyla kuşatıp daha yaşanır bir kent haline getirmek. Bunun için de sizden aldığımız güç bu yolda bizim en büyük desteğimizdir. Hizmetlerimiz devam edecek. Bunların içinde yer alan Çine Spor ve Sosyal Tesisimizi hizmetinize sunduk,Yeni Terminal binası, Çine Nikah Salonu, yeni Kültür Merkezi, Cumhuriyet Mahallesinde yapacağımız nikah salonu, Kabalak Çayı Köprüsü ve yeni itfaiye binası yatırımlarımız kısa zaman içinde sizlerin hizmetinde olacak. Çine'ye bugüne değin 380 bin metrekare yeni yol, 38 bin 470 metre içme suyu, 3 bin 300 metre yağmursuyu ve 2 bin 540 metre kanalizasyon hattını yaptık. Sizlerle beraber her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" sözlerini meydandaki Çineliler uzun süre alkışladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu, Çine'de Demokrasi Yürüyüşüne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement