Başkan Çerçioğlu Karacasu Atatürk Meydanı'nı Açtı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu Karacasu Atatürk Meydanı'nı Açtı

Başkan Çerçioğlu Karacasu Atatürk Meydanı\'nı Açtı

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,Karacasu’da yapımı tamamlanan Atatürk Meydanı’nın açılışını yaptı.

10.03.2014 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karacasu'da yapımı tamamlanan Atatürk Meydanı'nın açılışını yaptı.

Atatürk Meydanı açılışı ve sanatçı Ankaralı Ayşe konserine katılmak üzere Karacasu ilçesine gelen Başkan Çerçioğlu'nu Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı ve vatandaşlar karşıladı. Otobüs ile vatandaşları selamlayan Başkan Çerçioğlu çok sayıda araç konvoyu ile ilçe merkezine geldi. "Karacasu seninle gurur duyuyor" tezahüratları arasında konser alanına gelen Başkan Çerçioğlu, konsere vatandaşların yoğun sevgi gösterileri arasında geldi.

Alkışlar eşliğinde Karacasu halkına seslenen Başkan Çerçioğlu, kendisine gösterilen ilgi nedeniyle Karacasululara teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu, "Biz hizmet için varız. Karacasu'nun sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. Büyükşehir ile birlikte alt yapıdan, imara kadar pek çok hizmet büyükşehir belediyesi tarafından verilecek. hizmete devam edeceğiz" dedi.

Başkan Çerçioğlu'nun Atatürk Meydanı'nın açılış kurdelesini "hayırlı olsun" dileği ile Mustafa Büyükyapıcı ile birlikte kesti. Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, desteklerinden dolayı Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

ÇERÇİOĞLU KUYUCAKLILARLA BULUŞTU

Vatandaşların sevgi gösterileri ile Karacasu'dan ayrılan Başkan Çerçioğlu, Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu'nun Başaran beldesindeki seçim çalışmalarına katıldı. Başaran'da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Çerçioğlu, Büyükşehir ile birlikte kaliteli hizmetin devam edeceğini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu Karacasu Atatürk Meydanı'nı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement