Başkan Çerçioğlu: "Koçarlı'nın Çehresini Değiştireceğiz" - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu: "Koçarlı'nın Çehresini Değiştireceğiz"

Başkan Çerçioğlu: "Koçarlı\'nın Çehresini Değiştireceğiz"

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediyesi’ni ziyaret etti.

07.05.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Koçarlı'ya gelen Başkan Özlem Çerçioğlu'nu Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Sivil Toplum Örgüt Başkanları ve meclis üyeleri ile karşıladı.

Ziyarette konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Koçarlı Halkı'na seçimlerdeki desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Koçarlı halkına yerel seçimlerde büyük desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizde Büyükşehir olarak Koçarlı için ne yapılması gerekiyorsa her zaman hazırız. Bundan sonra el birliği ile Koçarlı'nın çehresini değiştireceğiz. Bunu Koçarlı hak ediyor. Her zaman Koçarlı Belediyesi'nin ve Koçarlı halkının yanındayım" dedi.

ÇİFTÇİYE BÜYÜK DESTEK

Koçarlı'da yeni istihdam sahaları oluşturacaklarını belirten Başkan Çerçioğlu, "İklim olarak kesme çiçekçilik için en uygun yerlerden bir tanesi Koçarlı. Kooperatif kurulması için çalışmayı en kısa sürede başlatacağız. Bu kooperatif burada yaşayan vatandaşımıza ve çiftçimize büyük destek sağlayacak. Bütün ilçelerimize çiçek alımını Koçarlı'da yetişen çiçeklerle sağlayacağız. Koçarlı işsizliğin en çok yaşandığı ilçemiz. Bu sorunu yeni iş sahaları açarak çözeceğiz" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, Ahmet Bincan tarafından Çam ağacı kabuğundan yapılmış Atatürk resmi hediye edildi. Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na hem ziyareti hem de desteklerinden dolayı teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu: 'Koçarlı'nın Çehresini Değiştireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement