Başkan Çerçioğlu Sanayicileri Aydın'a Davet Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçioğlu Sanayicileri Aydın'a Davet Etti

Başkan Çerçioğlu Sanayicileri Aydın\'a Davet Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

13.06.2013 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarete MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Naim Aydoğan, Aydın MÜSİAD Şube Başkanı Hakan Yıldırım ve dernek üyeleri de katıldı.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Aydın'da bulunmaktan ve Başkan Çerçioğlu'nu ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, sanayiciler olarak Aydın Belediyesi ile ortak projelerde yer almak istediklerini söyledi.

Yapılan nazik ziyaretten dolayı MÜSİAD üyelerine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, "Tüm sanayicileri Aydın'a davet ediyorum. Organize sanayimiz mevcut. Aydın'da yatırım yapmak isteyen herkese kapımız açıktır. Amacımız Aydın'ın ekonomisini üst seviyelere çıkarmak, biz bu işte gönüllüyüz. Bu anlamda işadamlarımız ve derneklerimiz ile ortak projelere imza atmaktan dolayı mutluluk duyarız. Üzerimiz düşen ne varsa Aydın Belediyesi olarak desteğe hazırız" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçioğlu Sanayicileri Aydın'a Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement