Başkan Çetin, Bayram Öztürk Hastanesinin Açılışını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetin, Bayram Öztürk Hastanesinin Açılışını Yaptı

Başkan Çetin, Bayram Öztürk Hastanesinin Açılışını Yaptı

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçenin ilk hastanesi olan Bayram Öztürk Hastanesinin resmi açılışını birlikte yaptı.

02.12.2016 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçenin ilk hastanesi olan Bayram Öztürk Hastanesinin resmi açılışını birlikte yaptı.

Pursaklar'ın ilk hastanesi olan 75 yataklı tam teşekküllü Dr. Bayram Öztürk Hastanesi, Yavuz Bulvarı üzerinde hizmete başladı. Hastanenin açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, hastane sahibi Dr. Bayram Öztürk, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, "Pursaklar'a bu hastaneyi kazandıran değerli belediye başkanımıza ve yurt dışında kazandıklarını ülkesine yatırım yapan Bayram Bey'e teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız ile birlikte yıllarca hastane mücadelesi verdik. Devlet hastanemiz de kısa sürede tamamlanacak" ifadelerini kullandı.

Hastanenin ilçeye kazandırılmasında büyük emekleri olan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise, yaptığı konuşmada hastanenin hizmete girmesinin uzun bir süreyi kapsadığını belirterek, "Sabrın sonu selamettir. Uzun bir süre önce Bayram Bey birikimini ilçemize taşımak ve Pursaklar'a hizmet etmek istemişti. Bizler de 'Buyur' dedik. İlçemizde açılan ilk hastane oldu. Hayırlı olsun. Devlet hastanemizin de yüzde 50'lik kısmı tamamlandı. Önemli olan halka hizmet etmektir. Hizmet etmek ibadettir" diye konuştu.

Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ve hastane sahibi Bayram Öztürk de yaptıkları konuşmalarda hastanenin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Açılışın ardından hastaneyi gezen protokol üyeleri, yatan hastaları da ziyaret etti.

20 yıldır Almanya'da sağlık sektöründe hizmet veren Dr. Bayram Öztürk'ün Pursaklar'da hizmete açtığı 75 yataklı tam teşekküllü hastanede acil, kadın doğum, çocuk hastalıkları, genel cerrahi, dahiliye, beyin cerrahi, iç hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları, KBB, göz, üroloji, fizik tedavi, dializ, tomografi, momografi, emar (MR), röntgen, ultrasyon bölümleri yer alıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetin, Bayram Öztürk Hastanesinin Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement