Başkan Çetin'den Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetin'den Bayram Mesajı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Eli kanlı katiller aracılığıyla ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanlara inat, birlik ve beraberlik içinde Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını idrak edeceğiz” dedi.

01.07.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin "Eli kanlı katiller aracılığıyla ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanlara inat, birlik ve beraberlik içinde Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını idrak edeceğiz" dedi.

Yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında Başkan Çetin, terör örgütlerinin ülkemiz üzerinde gerçekleştirdiği eylemlerle birlik beraberliğe kast edildiğini hatırlatarak "Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bayramın ülkemizle birlikte tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Hain terör eylemleri ülkemizin yükselişine ve milletimizin daha da kenetlenmesine engel olamayacaktır. Bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için güzel bir fırsattır" ifadelerini kullandı.

Çetin, Ramazan Bayramı mesajında "Kardeşlik bilincini yenileme, muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme, paylaşmayı yaygınlaştırma iklimi olan ramazan ayını geride bırakırken bayramda da gönül seferberliği ile ebedi kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Bayramın coşkusunu, mutluluğunu tüm aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşehrilerimizle paylaşarak daha da anlamlı hale getirmeliyiz. Özellikle terör eylemleriyle etrafımızdaki ateşi ülkemize taşımak isteyen hain terör örgütlerinin kalleş planları, canlarımızı hayattan kopartıyor. Hiçbir insani ve ahlaki değer tanımayan cinayet şebekeleri, masum sivillerimizi, askerimizi, polisimizi, korucumuzu şehit ediyor, acımızı çoğaltıyor. Mübarek Ramazan Bayramının güzel günlerin müjdecisi olmasını temenni ediyorum. Akraba, komşu, eş dost, hasta ve ziyaret bekleyen kardeşlerimizi hatırlayalım. Kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalıp, hayır dualarını alalım. Herkesi tebessüm ettirelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetin'den Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement