Başkan Çetinkaya'dan Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetinkaya'dan Bayram Mesajı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Belde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

24.09.2015 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Belde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çetinkaya, yayınladığı mesajda, "Ülkemizin içinde bulunduğu zor günleri göz önünde bulundurarak, bayram günlerinde milletimizi birlik ve beraberliğe çağırmalıyız. Bölgemizin yıllardır yaşadığı acıların son bulması için birlik olmalı ve birlikte mücadele etmeliyiz. Aşiret olarak yıllardır sürdürmeye çalıştığımız barış ve huzur ortamının daimi olmasını dilerim. Allah başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya kalıcı barış nasip etsin. Kurban Bayramı'nın amacı; birlik, beraberlik ve toplumda dayanışmayı sağlayarak bireyler arasında hoşgörüyü artırmaktır. Bu amaca hizmet etmek ancak huzurumuzu artırır. Kalplerimiz yas tutuyor olsa da Kurban Bayramımızı en güzel şekilde kutlamalıyız. Toplumsal birlik ve beraberliğimizin, hoşgörü ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı'nın halkımıza ve tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini Allah'tan temenni ederim. Bayramınız mübarek olsun" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetinkaya'dan Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement