Başkan Çetinkaya, Milli Eğitim ve Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetinkaya, Milli Eğitim ve Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Kumluca ilçesinde eğitim kurumlarının sorunları ve ortak yürütülecek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla ortak toplantı gerçekleştirildi.

19.02.2015 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca ilçesinde eğitim kurumlarının sorunları ve ortak yürütülecek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla ortak toplantı gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve ilçede eğitim öğretim veren ilk ve ortaokullar ile liselerin yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Hüsamettin Çetinkaya, ilçe olarak okullaşmada iyi durumda olduklarını, öğrencilerin fikirlerinin yönetime dahil edilmesinin ilçenin gelişmesine katkı sağlayacağını söyledi. İlçedeki tüm okul meclisleriyle fikir alışverişinde bulunmak istediklerini belirten Çetinkaya, "Özellikle lise boyutunda öğrencilerimizi yönetime dahil edebilirsek, gelecek adına attığımız adımları daha doğru atmış oluruz" dedi.

Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de öğrencilerin fikirlerinin, alacakları kararlar açısından önemli olduğunu, bugüne kadar yaptıkları değerlendirmelerde bunu net şekilde görebildiklerini kaydetti.

Okullarda idarecilerin bu konularda çok duyarlı olduklarını ifade eden Girgin, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimizden gelen talepler okul idarelerimizde değerlendiriliyor ve uygun olması durumunda uygulamaya geçiliyor. Bugüne kadar birçok uygulamada öğrencilerimizin görüşlerinin bizlere fikir vermesi açısından doğru olduğunu gözlemledik. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Okul meclislerinin ortak olarak toplanmaları, görüş ve fikir beyan etmelerinin de ilçemize, değerlerimize katkı sağlayacağını düşünüyorum."

Toplantıda ayrıca bu yıl gerçekleştirilecek 16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerinde öğrenciler arasında halk oyunları, ses yarışması ve atletizm etkinliklerinin yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Çetinkaya, Milli Eğitim ve Okul Müdürleriyle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement