Başkan Çetinkaya, Muhtarlar Binasını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetinkaya, Muhtarlar Binasını İnceledi

Başkan Çetinkaya, Muhtarlar Binasını İnceledi

Antalya’nın Kumluca ilçesinde yapımı devam eden çok amaçlı muhtarlık binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

27.03.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesinde yapımı devam eden çok amaçlı muhtarlık binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Kumluca Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi Jandarma Sokak'ta tüm muhtarların ortak kullanabileceği çok amaçlı muhtarlık binasının yapımı devam ediyor. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Hüseyin Gürkan Parkı içerisinde muhtarlık binası inşaatında incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz Şubat ayında temeli atılan ve inşaatı hızla devam eden binanın, Nisan ayının son haftasında ilçede gerçekleştirilecek 16. Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerine yetiştirilmesine çalışıldığını belirten Başkan Çetinkaya, binanın brüt 200 metrekare olduğunu söyledi.

Başkan Çetinkaya, "Büyükşehir yasasıyla beraber belediyemizin sınırları, dolayısıyla hizmet alanlarımız genişledi. Şu anda ilçemizde 41 mahalle muhtarımız var. Muhtarlarımızın daha rahat bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet vermelerine olanak sağlayacak, şekilde bu binayı projelendirdik. İnşallah hedefimiz, Nisan ayı sonunda ilçemizde bu yıl 16'ncısını düzenleyeceğimiz Tarım ve Seracılık Festivali etkinliklerimize kadar inşaatı tamamlamak ve muhtarlarımıza hediye etmek" dedi.

Muhtarlık binası inşaatının kaba bölümlerinin tamamlandığını kaydeden Başkan Çetinkaya, bina hizmete girdiğinde belediyeden bir görevliyi de istihdam edeceklerini, bu sayede muhtarların vatandaşlara daha rahat hizmet etmelerini sağlayacaklarını bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetinkaya, Muhtarlar Binasını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement