Başkan Çetinkaya'nın Mutlu Günü - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetinkaya'nın Mutlu Günü

Başkan Çetinkaya\'nın Mutlu Günü

Antalya’nın Kumluca ilçesi Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın kızı Esmanur Çetinkaya, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Bayram Çağdaş ile evlendi.

18.05.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesi Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın kızı Esmanur Çetinkaya, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Bayram Çağdaş ile evlendi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın kızı Esmanur Çetinkaya'nın düğününe siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Günay Sahil Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğüne, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, AK Parti Antalya Milletvekili adayları Mustafa Köse, Atay Uslu ve çok sayıda davetli katıldı.

Gelinin nikah şahitliğini İstanbul Şişli Kaymakamı Salih Işık, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof Dr. İsrafil Kurtcephe, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse yaparken, damadın şahitliğini ise Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Karakaya, TRT İzmir Televizyonu Yapımcısı Meryem Doğan ve iş adamı Mehmet Çelebioğlu yaptı.

Kızının nikahı kıyan Başkan Çetinkaya, "Şu ana kadar en zor nikahlardan birisini kıyıyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetinkaya'nın Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement