Başkan Çiftçi'den, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Çiftçi'den, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret

Başkan Çiftçi\'den, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği\'ne Ziyaret

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi ve beraberinde bulunan heyet, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği’ni (CEGAD)ziyaret etti.

06.11.2015 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi ve beraberinde bulunan heyet, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği'ni (CEGAD)ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gültekin'in ve beraberindekileri Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Sait Aydın, Başkan Yardımcısı Bilal Tepedelen, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Kuş, Şafak Sağ ve Halil Çil karşıladı.

Sıcak diyalogların yaşandığı ziyarette konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanlığı döneminde Ceylanpınar Gazeteciler Derneği'ni tanıma fırsatı bulduğunu belirterek, halka hizmet anlamında durmadan aynı şevk ve heyecanla Büyükşehir Belediye Başkanlığında da hizmete devam edeceklerini söyledi. Farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğunu ifade eden Çiftçi, insanlarımızın her şeyin en güzelini hak ettiğini, en çok ihtiyacımız olan huzur ortamının temin edilmesi için herkese görev düştüğünü kaydetti. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Huzur ortamının inşası için tabir yerindeyse herkesin önce kendi kapısının önünü temizlemesi gerektiğini belirten Atilla, bu noktada herkesin doğrulardan taviz vermeden çaba sarf etmesi gerektiğini dile getirdi. Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Sait Aydın, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi'yi Haziran 2015'te dernek olarak 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' ödülünü verdikleri dönemde tanıma fırsatı bulduklarını belirtti. Çalışkanlığı ve duruşundan taviz vermeyen Nihat Çiftçi'nin, Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de Şanlıurfa'ya büyük değerler katacağına inandıklarını ifade etti. Aydın, ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, ziyaret nedeniyle Başkan Çiftçi, Başkan Atilla, İlçe Başkanı Gültekin ve beraberindeki heyete teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çiftçi'den, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement