Başkan Çiğdem, "2015 Yılında Besni'ye Önemli Yatırımlar Yapıldı" - Son Dakika
Yerel

Başkan Çiğdem, "2015 Yılında Besni'ye Önemli Yatırımlar Yapıldı"

Başkan Çiğdem, "2015 Yılında Besni\'ye Önemli Yatırımlar Yapıldı"

AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, 2015 yılında Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Özel İdare Müdürlüğü tarafından Besni’ye asfalttan kanalizasyonlara, su deposundan taziye evine, derslikten pansiyona kadar çok önemli yatırımlar yapıldı.

05.04.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, 2015 yılında Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Özel İdare Müdürlüğü tarafından Besni'ye asfalttan kanalizasyonlara, su deposundan taziye evine, derslikten pansiyona kadar çok önemli yatırımlar yapıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, "Özel İdare Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2015 yılında Besni'ye 19 Milyon 121 Bin TL'lik yatırım yapıldı. Bu yatırımları özetlersek 40 kilometre stabilize yol, 45 kilometre 1. kat asfalt, 40 kilometre 2. kat asfalt yapıldı ve 32 kilometre yol ise asfalta hazır hale getirildi. Ayrıca 270 kilometre yolda yama çalışması yapıldı. Yaklaşık 30 kilometre köy içlerindeki çamuru engellemek amacıyla yollara malzeme dökümü yapıldı. Muhtelif köylerimize yaklaşık 20 bin metre kilitli parke döşendi. Bunların yanında 6 adet taziye evi, 11 adet taziye çadırı, 6 köyümüze içme suyu deposu, 2 köyümüze kanalizasyon, 4 köyümüzde sondaj çalışması ve 3 köyümüze içme suyu şebekesi yapıldı. 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Kız Lisesi ve 200 kişilik yatılı pansiyon Besni'mize kazandırıldı. Yaklaşık 25 okulumuzda doğalgaz, çatı gibi tamir işleri yapıldı. Besni İlçe Emniyet Hizmet Binasının yapımı devam ediyor. Türkiye'de ilçeler bazında eşine az rastlanan ve toplam 40 milyon TL'ye mal olan 472 konutlu 4. Etap TOKİ'nin binalarının yükseldiğini hep birlikte görüyoruz. Vatandaşlarımız çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini olumlu düşüncelerle bizlere iletiyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Konutlar inşallah en kısa zamanda teslim edilecek. Bu hizmetlerin yapımında emeği geçen ve konuyu takip ederek gayret gösteren herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çiğdem, '2015 Yılında Besni'ye Önemli Yatırımlar Yapıldı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 02: Görende fabrikalar acilda da vatandaşa iş sahibi oldu ne kadar büyük şeyler yapılmış 0 0 Yanıtla

Advertisement