Başkan Çimen, Milletvekillerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Çimen, Milletvekillerini Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhaneli milletvekilleri ziyaret etti.

31.07.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhaneli milletvekilleri ziyaret etti.

Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, dün Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen 103. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldığını belirtti.

Başkan Çimen, toplantının ardından AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı ile Gümüşhaneli milletvekilleri AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu, AK Parti Ankara Milletvekili Mahmut Sami Mallı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Erzincan Milletvekili Talha Erol Durmaz'ı ziyaret ettiğini vurgulandı.

Milletvekillerinden, Gümüşhane'de yapılacak projelere destek istediği ifade eden Çimen, şunları kaydetti:

"Biz Gümüşhane'ye hizmet için yola çıktık ve bunun gayreti içindeyiz. Bundan sonra daha çok koşacağız ve şehrimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Birçok projemiz var ve bu projelerimiz için milletvekillerimizin desteğini her zaman alacağız. Ankara'daki temaslarım çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Genel Müdürü Mehmet Baykan'ı da ziyaret ettim. İlimizde gençlik hizmetleri nezdindeki yatırımlar için destek istedik. Sayın genel müdürümüz bizleri kırmadı. Bir halı saha yapımının da sözünü aldık."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Çimen, Milletvekillerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement