Başkan Çoban, Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Çoban, Basın Mensuplarıyla Buluştu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

12.01.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çoban, bir restoranda organize edilen programda, 10 Ocak'ta AK Parti'nin 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın olması dolayısıyla basınla buluşmanın bugün gerçekleştirildiğini söyledi.

Afyonkarahisar'ın gelişmesinde birlik ve beraberliğin yanında gazetecilerin de katkısının bulunduğunu belirten Çoban, "Yapılan güzel işlere medyada yer verdikleri gibi, varsa yanlışlarımız, onları da usulünce dile getirerek, çözümünde çok büyük katkı sağlıyorlar" dedi.

Afyonkarahisar'da birlik ve beraberlik yaşanırken, ülkenin belli bir bölgesinde çok ciddi mücadelenin yaşandığını aktaran Çoban, şöyle konuştu:

"Ben özellikle bu mücadelede, güvenlik güçlerimize, asker ve polisimiz ile onlarla koordineli çalışan sağlık ve karayolları personelimize Allah'tan yardım diliyorum. Bir an önce hain terör örgütü ve uzantılarının yerle bir edilmesini istiyorum. Bununla ilgili Afyonkarahisar'dan o bölgeye gitmiş özel harekat güçlerimiz var. Onlar da orada Afyonumuz adına, bizim adımıza, ülkemiz adına, bayrağımız adına mücadele yapıyor. Kahraman güçlerimize Allah güç versin."

Vali Yardımcısı Erhan Günay de 10 Ocak'ın aynı zamanda İdareciler Günü olduğunu belirterek, basın mensupları ve idarecilerin gününü kutladı.

Konuşmaların ardından Çoban, basın mensuplarının Afyonkarahisar gündemine ilişkin sorularını cevapladı.

Programa, Vali Yardımcısı Günay, Belediye Başkanı Çoban, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afyon Gazeteciler Dayanışma Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğulları, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Emin Güzbey, gazete sahipleri ve basın mensupları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Çoban, Basın Mensuplarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement