Başkan Dalgıç'tan 'ilk Yıl' Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Başkan Dalgıç'tan 'ilk Yıl' Hediyesi

Başkan Dalgıç\'tan \'ilk Yıl\' Hediyesi

Çeşme'de okula yeni adım atan 432 miniğin güzel bir başlangıç yapmasını hedefleyen Çeşme Belediyesi, ilçede eğitim hayatına başlayan birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye seti hediye etti.

02.10.2015 09:28  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşme Belediyesi, bu yıl ilçede birinci sınıfa başlayarak eğitim-öğretim hayatına 'merhaba' diyen 432 öğrenci için 'hoş geldin' hediyesi hazırladı. Okulla yeni tanışan miniklerin, güzel bir başlangıç yapması amacıyla yola çıkan Çeşme Belediyesi, miniklerin yıl boyunca ihtiyaç duyabileceği kırtasiye malzemelerinin yer aldığı bir kırtasiye seti oluşturdu. İçinde; kuru, sulu ve pastel boyadan yapıştırıcıya, kurşun ve kırmızı kalemlerden silgi, kalemtıraş ve kalem kutusuna kadar her türlü kırtasiye gereksinimin düşünüldüğü set, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç tarafından miniklerin sınıflarına yapılan ziyarette hediye edildi.

Sağlık ve güvenlik patentli

Kırtasiye setinin içeriğinin, çocukların kullandığı ürünlerde ilgili uluslararası bir standart olan 'EN 71' ve Avrupa Birliği direktifleri ile belirlenen sağlık, güvenlik ve tüketici korunması gerekliliklerini sağlayan 'CE'patentlerine sahip ürünlerden seçildiğini belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, eğitim-öğretim hayatına yeni adım atan miniklerin yüzlerinde tebessüm oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti. Bazı ailelerin, çocuklarını maddi sıkıntılarla okuttuklarını dile getiren Dalgıç, "Öğrencilerimiz, eğitim hayatına eksikleri olmadan başlasın istedik. Tüm öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dalgıç'tan 'ilk Yıl' Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement