MHP'li Başkan'dan 9 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Skandal Sözler - Son Dakika
Güncel

MHP'li Başkan'dan 9 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Skandal Sözler

MHP\'li Başkan\'dan 9 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Skandal Sözler

Isparta'da okul gezisinde 8'i öğrenci 9 kişinin ölümü sonrası düzenlenen mevlide katılan Yalvaç Belediye Başkanı Tütüncü, "Bir musibet bin nasihatten evladır" dedi.

27.10.2014 16:19  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da okul gezisinde 8'i öğrenci 9 kişinin ölümü sonrası düzenlenen mevlide katılan Yalvaç Belediye Başkanı MHP'li Halil Hilmi Tütüncü, "Bu yol defalarca dile getirilmiş olmasına rağmen maalesef dikkate alınmadı. Bir musibet bin nasihatten evladır. İnşallah bu elim kaza sonrası gereken yapılır. Takdiri ilahi, yapacak bir şey yok" yorumunu yaptı.

Önceki gün Eskişehir'e gitmek için yola çıkan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bulunduğu midibüs, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi'nde şarampole uçtu. Kazada 8'i öğrenci 9 kişi yaşamını yitirdi.

MEVLİD PROGRAMINA KATILDILAR

Yalvaç Belediyesi tarafından Devlethan Camii ve Hamidiye Camii'nde bugün öğle namazı öncesi düzenlenen mevlit programına, MHP Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, SDÜ Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi'ndeki 3 yüksekokulun müdürü, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

"2012 YILINDA TEHLİKENİN BOYUTUNU ANLATMIŞTIM"

Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, cami avlusunda yaptığı konuşmada, "Bu konuyla ilgili 2012 yılında TBMM'de yaptığım konuşmada tehlikenin boyutunu anlatmıştım. 'Ben demiştim' demek doğru değil, ama bunu dile getirmiştik. Her ne kadar siz 'Bu yol Karayolları ağında değil' deseniz de maalesef kısa olmasından dolayı halk burayı kullanıyor. Devlet milletin emrindeyse milletin isteklerini dinleyecek. Ben bu konuyu mecliste yine konuşacağım ve bizzat Ulaştırma Bakanına da konuyu götüreceğim" dedi.

"BİR MUSİBET, BİN NASİHATTEN EVLADIR"

Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ise kazayla ilgili "Acımız büyük. Bu acıyı kelimelerle anlatmak mümkün değil. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bu yol defalarca dile getirilmiş olmasına rağmen maalesef dikkate alınmadı. Bir musibet bin nasihatten evladır. İnşallah bu elim kaza sonrası gereken yapılır. Söylenecek söz yok. Takdiri ilahi, yapacak bir şey yok" yorumunu yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP'li Başkan'dan 9 Kişinin Öldüğü Kazayla İlgili Skandal Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Barış için yürekli olablmek: İşte MHP Zihniyetinin insana bakış açısı. . . 14 42 Yanıtla
  • Bora: neresi skandal bu haber ne amacı taşıyor 34 2 Yanıtla
  • kurd: mhp lilerin düşünme şekilleri böyle faşizm böyle bir şey 6 16 Yanıtla
  • Hoopdedikse: Yolunu şaşıranlara Allah acısın 1 11 Yanıtla
  • günay2906: başkanın hangi partili olduguna bakıp yargılamayın. başkan heyecandan nedemek istediğini karıştırıyor yoldaki kazalar için hükümete mesaj vermek istiyor ama işi eline yüzüne bulaştırıp kendini rezil ediyor konuşmalarına dikkat edilirse anlaşılır 8 1 Yanıtla
  • FITRAT: Yolculukta ölmek bu işin fıtratında var. ! 2 3 Yanıtla
  • eray: BENCE KULLANDIĞI KELİMENİN ANLAMINI TAM OLARAK BİLMEDİĞİNDEN SÖYLENMİŞTİR. 2 2 Yanıtla
  • Aydın'da kermeste yemek zehirlenmesi: 32 öğrenci tedavi altına alındı
    21:08 Aydın'da kermeste yemek zehirlenmesi: 32 öğrenci tedavi altına alındı

    Aydın'da Mustafa Kiriş Ortaokulu'ndan 32 öğrenci, kermeste yedikleri tavuk pilavdan zehirlendikleri şüphesiyle tedavi altına alındı. Öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi
    21:03 İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi

    İstanbul Havalimanı, Skytrax tarafından düzenlenen 'Dünya Havalimanları Ödülleri 2024'te dünyanın en iyi 10 havalimanından biri seçildi. Ayrıca, 'Dünyanın En İyi Havalimanı Yemek Hizmetleri' ve 'Güney Avrupa'nın En İyi Havalimanı' ödüllerine de layık görüldü. İGA İstanbul Havalimanı, bu başarıyı yatırımlar ve projelerle elde ettiğini belirterek, misafirlerine ve çalışanlarına teşekkür etti.

  • Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi
    21:02 Tokat ve Yozgat'a AFAD personeli ve araç sevk edildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Amasya'dan 12 AFAD personeli ve 3 araç, Tokat ve Yozgat illerine görevlendirildi. Tokat iline 2 idareci, 5 arama kurtarma teknisyeni ve 2 tam donanımlı araç, Yozgat iline ise 5 arama kurtarma teknisyeni ve 1 tam donanımlı araç sevk edildi. Amasya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden toplamda 12 personel ve 3 araç, depremin etkilediği bu iki ilde görev yapacak.

  • Gölcük Platformu Üyeleri Bolu Belediyesi Meclisi'ni Protesto Etti
    21:02 Gölcük Platformu Üyeleri Bolu Belediyesi Meclisi'ni Protesto Etti

    Bolu'da Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yapılan bungalovların kiraya verilmesi kararına karşı çıkan Gölcük Platformu üyeleri, Bolu Belediyesi Meclisi'nde protesto eylemi gerçekleştirdi.

  • Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı
    20:59 Diyarbakır'da 'Başyapıtların İzinde' adlı resim sergisi açıldı

    Diyarbakır Müzesi ve özel bir okulun ortaklığı ile Dünya Sanat Haftası kapsamında müze bahçesinde yaklaşık 50 eserin yer aldığı resim sergisi sanatseverlerle buluştu. Sergide, dünyaca ünlü ressamların yanı sıra öğrencilerin yaptığı resimler de sergilendi. Sergi, 18-21 Nisan tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

  • Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı
    20:54 Tokat'taki deprem Kayseri'yi de salladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Kayseri'de de hissedildi. Deprem, saat 18.11'de Sulusaray ilçesinde kaydedildi ve 5.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. Kayseri'de vatandaşlar güvenli alanlara geçmek için evlerini ve dükkanlarını boşalttı.


Advertisement