Başkan'dan Abla Azize'ye Ipad Hediye - Son Dakika
Güncel

Başkan'dan Abla Azize'ye Ipad Hediye

Berat bebek ve ailesi yarınlara artık umutla bakıyor

28.02.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle zor günler geçiren Berat bebek ve ailesine Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın sahip çıkmıştı. 17 aylıkken geçirdiği rahatsızlık sonrası yoğun tedavi programı ile hayata tutunan Berat bebeğin ailesine her konuda destek sözü veren Başkan Remzi Aydın her sözünü tek tek yerine getirdi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, evinde ziyaret ettiği Berat bebeğin, hem tedavisi hem de özel bir eğitim alabilmesi için gerekenin yapılması talimatını vermişti. Eyüp Belediyesi'nin ilgili birimleri de anne Kaniye Arat ile bu süre içinde hiç irtibatı kesmedi ve Berat bebek bugün özel bir eğitim görebileceği okuluna başladı. Tedavi sürecinde de Mayıs ayında Berat'ın gırtlağındaki protezin çıkarılacağını söyleyen anne Arat, "Bu süre içinde belediyemiz hep bizim yanımızda oldu. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Berat'tan yakında daha da iyi haberler gelecek inşallah. Mayıs ayında protezi de çıkarılacak Allah'ın izniyle" diye konuştu.

BAŞKANDAN ABLA AZİZE'YE IPAD HEDİYE

Eyüp Belediyesi Beyaz Masa Sorumlusu Saadet Dallı da Başkan Remzi Aydın'ın hediye sözü verdiği tablet bilgisayarı Berat'ın ablası Azize'ye takdim etti. 11 yaşındaki Azize de Başkan Aydın'ın hediyesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Artık bu tablet ile hem ders çalışacağım hem de boş vakitlerimde oyun oynayabilirim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan'dan Abla Azize'ye Ipad Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da elektrikli scooter yayaya çarptı
    12:23 Antalya'da elektrikli scooter yayaya çarptı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir elektrikli scooter, park halindeki araçların arasından yola çıkan yayaya çarptı. Yaralanan yayaya sağlık ekipleri müdahale etti ve hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Kayseri OSB eski yöneticileri zimmet ve sahtecilik suçlamalarıyla yargılanıyor
    12:22 Kayseri OSB eski yöneticileri zimmet ve sahtecilik suçlamalarıyla yargılanıyor

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nin eski yönetim kurulu başkanı Tahir Nursaçan ve 6 yönetici, zimmet ve kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği suçlarından yargılanmaktadır. Duruşmaya sanıklar katılmazken, mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Nursaçan'ı görevden uzaklaştırmıştır. Savcı, sanıkların çeşitli suçlardan cezalandırılmasını talep etmektedir.

  • Konya'da Otobüs Durağında Kaza: 4 Ölü, 5 Yaralı
    12:22 Konya'da Otobüs Durağında Kaza: 4 Ölü, 5 Yaralı

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobilin otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kazaya ilişkin 2 Cumhuriyet Savcısı ve 1 Cumhuriyet Başsavcı Vekili görevlendirildi. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

  • Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı
    12:22 Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza sonucunda durakta bekleyenler yol kenarına savruldu. Yaralılar tedavi altına alındı ve polis olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

  • Malatya'da Horoz Dövüştürüp Kumar Oynayanlara Cezalar
    12:21 Malatya'da Horoz Dövüştürüp Kumar Oynayanlara Cezalar

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde horoz dövüştürdüğü ve kumar oynadıkları belirlenen 11 kişiye toplamda 72 bin 257 lira ceza uygulandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, horoz dövüşü için kullanılan ekipmanlar ve canlı hayvanlar ele geçirildi. Ayrıca, kumar oynadıkları tespit edilen kişilere de ceza verildi.

  • Nevşehir'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında 18 zanlı gözaltına alındı
    12:21 Nevşehir'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında 18 zanlı gözaltına alındı

    Nevşehir'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda son bir haftada 18 zanlı gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımını önlemek amacıyla 11 farklı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda 86,5 gram sentetik uyuşturucu ile 8 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden biri tutuklandı, diğerleri hakkında adli işlem yapıldı.

  • Seyhan Belediyesi İftar Programları İlçe Halkını Buluşturuyor
    12:21 Seyhan Belediyesi İftar Programları İlçe Halkını Buluşturuyor

    Seyhan Belediyesi'nin düzenlediği iftar programları, ilçe halkını aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. İlahiler, sema gösterileri ve çocuk etkinlikleriyle desteklenen iftar programlarına halk büyük ilgi gösterdi. Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

  • Isparta'da Polis Olarak Tanınan Şahsın Hesabına Gönderilen 250 Bin TL Kurtarıldı
    12:20 Isparta'da Polis Olarak Tanınan Şahsın Hesabına Gönderilen 250 Bin TL Kurtarıldı

    Isparta'da kendisini polis olarak tanıtan bir şahıs, İ.H. isimli vatandaşı arayarak adının terör örgütü soruşturmalarına karıştığını söyleyerek hesabına 250 bin TL göndermesini istedi. İ.H., dolandırıldığını anlayarak emniyete ihbarda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, ilgili banka görevlileriyle işbirliği yaparak vatandaşın hesabından transfer edilen parayı bloke etti. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.


Advertisement