Başkan Danışmanı Ünlü, Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Danışmanı Ünlü, Dünya Evine Girdi

Başkan Danışmanı Ünlü, Dünya Evine Girdi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lütfü İhsan Ünlü, Zeynep Yılmaz ile evlendi.

14.09.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lütfü İhsan Ünlü, Zeynep Yılmaz ile evlendi. Palan Otel'de düzenlenen düğün merasimine seçkin davetli topluluğu katıldı. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere önemli devlet büyükleri, düğün merasimine telgraflarıyla renk kattı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, görkemli gecede danışmanının nikahını kıydı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin,

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hasan Şahin, Erzurum İl Müftü Vekili Celal Büyük, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Muharrem Toprak, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyeleri, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri Meclis Üyeleri, Daire Başkanları, Erzurumlu İşadamları, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanı Cemal Şengel, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rasim Fırat, Petrol Ürünleri İşverenleri Sendikası Doğu Anadolu Bölge Başkanı Vahit Bingöl, Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği Başkanı Ömer Düzgün, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Selim Özdemir ve yönetimi, AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanlığı Üyeleri, Eski AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ile diğer yetkililerin katıldığı gecede Başkan Mehmet Sekmen, çiftlere mutluluklar diledi.

Evliliğin önemine vurgu yapan Başkan Sekmen, "Kur'an-ı Kerim'de ve hadislerde evlilik emredilmiş ve teşvik edilmiştir. Birlikte yaşama kültürünün en büyük örneklerinden biri olan evlilik; dünya hayatının mutluluğu ile ebedi hayatı kazanmaya vesile olan ilahi bir nimettir. Evlilik, ailenin temel taşıdır" dedi.

Sekmen, evlilik cüzdanını damat ve geline verdi. Başkan Danışmanı Lütfü İhsan Ünlü'yü mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Başkan Danışmanı Ünlü, düğün merasimine iştirak eden başta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti.

Bu arada Damat Ünlü'nün nikah törenine ay yıldızlı Türk bayrağıyla girmesi davetlileri duygulandırdı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Danışmanı Ünlü, Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement