Başkan Delican: "Chp'li Belediyeleri Duruşu ve Hizmeti Ortada" - Son Dakika
Yerel

Başkan Delican: "Chp'li Belediyeleri Duruşu ve Hizmeti Ortada"

Başkan Delican: "Chp\'li Belediyeleri Duruşu ve Hizmeti Ortada"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "CHP’li belediyenin duruşu ve hizmetleri ortada.

23.06.2016 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, "CHP'li belediyenin duruşu ve hizmetleri ortada. Vatandaşlarımız memnun değil; ancak inanıyorum ki, 2019 yerel seçimlerinde hem büyükşehir hem de Foça bizim olacak ve İzmirliler hizmetle tanışacak" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, iftar programlarına hız kesmeden devam ediyor. Foça İlçe Teşkilatıyla da programda bir araya gelen Başkan Delican, buradan partililer buluştu. Delican, 2019 yılında hem İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, hem de Foça'nın ak hizmetle buluşacağına gönülden inandığını ifade etti. Üye girişleriyle ilgili çalışmalar hakkında teşkilata bilgi veren Başkan Delican, revizyon işlemlerinin bir an önce bitmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Delican, "CHP'li belediyenin duruşu ve hizmetleri ortada. Vatandaşlarımız memnun değil; ancak inanıyorum ki, 2019 yerel seçimlerinde hem büyükşehir, hem de Foça bizim olacak ve İzmirliler hizmetle tanışacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. O yüzden çok çalışacağız. İmkansız diye bir şey yok. Bunun en büyük örneği sayın Cumhurbaşkanımızdır. Belediye başkanı olduktan sonra önüne binlerce engel koydular, hapse attılar, ancak Cumhurbaşkanımız yılmadı ve çok çalıştı. Partimizi kurdu, sonra başbakan daha sonrada Cumhurbaşkanı oldu. Bu bize en güzel örnek. Demek ki yılmadan çalışırsak aşamayacağımız hiçbir engel yok" dedi.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ ÜLKEMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAK"

Konuşmasında Başkanlık Sistemi hakkında da bilgiler veren Delican, "Bakın şu an verimli olarak işlemeyen bir parlamento var. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Başkanlık Sistemine geçersek ülkemizin önü açılacak. Tam anlamıyla rayına oturan bir parlamentomuz olacak. Bu da bizi daha güçlü hale getirecek. İşte bizler bunu tek tek, tane tane milletimize anlatmalıyız. Şu an muhalefet tarafından yapılmaya çalışılan bir algı operasyonu var. Biz bunu kırmalı, gerçekleri anlatmalıyız" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Delican: 'Chp'li Belediyeleri Duruşu ve Hizmeti Ortada' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement