Samsun yeni yatırımlarda yatay kalkınmayı hedefliyor - Son Dakika
Güncel

Samsun yeni yatırımlarda yatay kalkınmayı hedefliyor

Samsun yeni yatırımlarda yatay kalkınmayı hedefliyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İddia ediyorum yatırımlarımız sayesinde Türkiye'de yatay kalkınmayı en iyi başaran il olacağız." ifadelerini kullandı.

26.10.2020 11:50  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "İddia ediyorum yatırımlarımız sayesinde Türkiye'de yatay kalkınmayı en iyi başaran il olacağız." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre Demir, Alaçam ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı üs bölgesindeki saldırıda şehit olan Piyade Onbaşı Mutlu Can Meşeci adına yapılan mescidin açılışını gerçekleştirdi.

Kent genelindeki alt ve üstyapı çalışmalarını da yerinde inceleyen Demir, eksiklikleri tamamlarken estetiğe de önem verdiklerine işaret etti.

Samsun'da su problemi olan yerleşim yeri kalmaması için 4 yıllık çalışma planı hazırladıklarını aktaran Mustafa Demir, şöyle devam etti:

"Üs kotlarındaki mahallelerimiz de dahil bütün ilçelerimizdeki su problemlerini önümüzdeki 4 yıl içinde tamamen bitirmiş olacağız. Tüm planlamalarımızı yaptık. Su bulunmayan yer de olsa ne yapıp edip sizi suya kavuşturacağız."

Demir, Samsun'un Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olduğuna işaret ederek şunları kaydetti:

"İddia ediyorum yatırımlarımız sayesinde Türkiye'de yatay kalkınmayı en iyi başaran il olacağız. Şehirde ne varsa köylerimizde de aynısı olacak. Vatandaşlarımız şehrin hiçbir mahallesine özenmeyecek. Gece gündüz çalışıyoruz. Yaptığımız yolları yerinde inceliyoruz. Çünkü benim hemşehrilerim her şeyin en iyisine en güzeline layık. Hizmetin en iyisini yapmak bizim görevimiz. Eksik gördüğünüz bir şey olursa kapımız sonuna kadar açık. Eksiğimizi söyleyin. Salı ve perşembe günleri halk günümüz var. Randevusuz direkt gelip benimle görüşebilirsiniz. Telefonum 24 saat açık. Sosyal medyadan yazabilirsiniz. Sorumluluk omzumuzdayken yapabildiğimiz kadar yapıp vatandaşlarımıza hizmet noktasında bir ihmalde bulunmayalım. Tüm derdimiz bu."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun yeni yatırımlarda yatay kalkınmayı hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement