Başkan Demirağ'a Kızılay Haftası Kapsamında Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Demirağ'a Kızılay Haftası Kapsamında Ziyaret

Başkan Demirağ\'a Kızılay Haftası Kapsamında Ziyaret

Kızılay Foça Şube Başkanı Ali Cevat Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Haftası kapsamında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti.

03.11.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Foça Şube Başkanı Ali Cevat Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Haftası kapsamında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ı makamında ziyaret etti.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Kızılay Foça Şube Başkanı Ali Cevat Çiftçi ve yönetim kurulu üyelerini Kızılay Haftası kapsamında makamında ağırladı. Ziyarette Kızılay'a desteğinden dolayı Başkan Demirağ'a teşekkür eden Ali Cevat Çiftçi, "Belediyemizi her an yanımızda görmek bizleri daha da güçlendiriyor" dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Din, dil, ırk, sosyal statü ayrımı gözetmeksizin tüm yardıma ihtiyaç duyanların yanında olan Kızılay'ımız yaptığı duyarlı hizmetleriyle önemli bir misyonu üstlenmiştir. Kızılay, savaşların, doğal afetlerin ve yoksulluğun tümüyle ortadan kaldırılmadığı dünyamızda, kurulduğu günden bu yana tüm insanlığa yardım elini uzatmaktadır. Bu anlamda Kızılay Kurumuna ve yardımseverlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Kızılay'ımızın yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demirağ'a Kızılay Haftası Kapsamında Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement