Başkan Demirağ: "Bize 12 Ay Turizm Lazım" - Son Dakika
Yerel

Başkan Demirağ: "Bize 12 Ay Turizm Lazım"

Başkan Demirağ: "Bize 12 Ay Turizm Lazım"

Turizm Haftası Etkinleri kapsamında düzenlenen “Türkiye, İzmir ve Foça Turizmi: 2013 Değerlendirilmesi ve Gelecekten Beklentiler” konulu panel, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

17.04.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm Haftası Etkinleri kapsamında düzenlenen " Türkiye, İzmir ve Foça Turizmi: 2013 Değerlendirilmesi ve Gelecekten Beklentiler" konulu panel, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Panele Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça Cumhuriyet Baş Savcısı Ali Zorlu, daire amirleri, meslek ve esnaf odaları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler, turizmciler ve vatandaşlar katıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Seferihisar Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof Dr. Alp Timur'un moderatörlüğünde gerçekleşen panelde ise turizmciler Türk ve Foça turizmini masaya yatırarak tartıştı. Panelin açılış konuşmasını yapan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ "Panelin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim, bu panel ülke turizmimizin ve bölge turizmimizin nereye gittiğini konusunda gerçek verileri ortaya koydu. Kültürel ve doğal kimliğimiz ile 12 ay turizm yapmanın önemini ve çok çalışmamız gerektiğini ortaya koyuyor. Değerli hocalarımızın ve panelistlerin Foça'da turizminin belli bir noktaya gelmesi konusundaki çalışmaları dolayı teşekkür eder şükranlarımı sunarım" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demirağ: 'Bize 12 Ay Turizm Lazım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement