Foça Belediye Başkanı Demirağ Foça'nın Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Foça Belediye Başkanı Demirağ Foça'nın Bayramını Kutladı

Foça Belediye Başkanı Demirağ Foça\'nın Bayramını Kutladı

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ramazan Bayramının birinci gününde resmi bayramlaşma törenine katılarak, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

29.07.2014 00:43  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde resmi bayramlaşma törenine katılarak, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Demirağ, ardından da hemşehrilerinin bayramlarını kutladı.

Başkan Demirağ, bayram mesajında; "Ülkemize ve dünyaya barışın ve özgürlüğün bayram sevinci yaşatacağı günlerin gelmesi temennisiyle, nice mutlu bayramlar geçirmenizi diliyor, bayramınızı kutluyorum." dedi. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'nde başlayan resmi bayramlaşma programına; Kaymakam Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ilçe protokol üyeleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve Reha Midilli-Necla Ana Yaşlılar Evi sakinleri ile yapılan bayramlaşmalarla devam etti. Daha sonra, Foça Açık Ceza Evi'nde bulunan hükümlüler ziyaret edildi. Resmi bayramlaşma programının son bölümünde, ilçede bulunan şehit ailelerinin evleri ziyaret edilerek, bayramları kutlandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Foça Belediye Başkanı Demirağ Foça'nın Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement