Belediye Başkanı Demirağ Foçalılar'a Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Demirağ Foçalılar'a Teşekkür Etti

Belediye Başkanı Demirağ Foçalılar\'a Teşekkür Etti

Foça'da başkanlığa üçüncü kez seçilen Gökhan Demirağ, tebrik ziyaretlerinden fırsat buldu, sokağa çıkarak vatandaşlara ve esnafa teşekkür etti.

08.04.2014 20:14  Güncelleme: 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foça'da başkanlığa üçüncü kez seçilen Gökhan Demirağ, tebrik ziyaretlerinden fırsat buldu, sokağa çıkarak vatandaşlara ve esnafa teşekkür etti. Demirağ, "Sizlerin güvenine layık olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yanına meclis üyelerini alan Başkan Demirağ, Foça çarşısı ve pazar esnafını ziyaret ederek, destekleri için teşekkür etti, esenlikler diledi. Çarşıda karşılaştığı vatandaşların ellerini sıkan Demirağ, "CHP olarak büyük bir başarıya daha imza attık. Foçalı hemşehrilerimiz bizi üçüncü kez o koltuğa layık gördü. Bu onurlu bir görev. Bu güvene layık olmaya çalışacak ve mutlaka olacağız. Foça'yı bundan önce olduğu gibi yine Foçalılarla birlikte yöneteceğiz. Kimseyi ötekileştiremeyeceğiz" dedi.

Foçalılar da, Başkan Gökhan Demirağ'a ilgi ve sevgi gösterirken, "Gökhan başkanımıza güveniyoruz. Foçamız onun başkanlığında çok daha güzel günler yaşayacaktır" dediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Demirağ Foçalılar'a Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement