Başkan Demircan, Beyoğlu'ndaki Çalışmaları Yakından İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Demircan, Beyoğlu'ndaki Çalışmaları Yakından İnceledi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bölgedeki vatandaşlarla yapılan istişareler sonucunda projelendirilen merdiven ve sokak yenileme çalışmalarını yakından inceledi.

26.08.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bölgedeki vatandaşlarla yapılan istişareler sonucunda projelendirilen merdiven ve sokak yenileme çalışmalarını yakından inceledi.

Beyoğlu Belediyesi, sokakları ve Salıpazarı yokuşu merdivenlerini tarihi ve renkli dokusunu koruyarak yeniliyor. Bölgede ikamet eden vatandaşların talepleri doğrultusunda projelendirilen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Düzenleme yapılan yerlerde yaşanan alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturan belediye, titiz bir çalışma yürütüyor. Çalışmaların yakın takipçisi olan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, dönüşüm yapılan sokakları ziyaret ederek buralarda bulunan esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

"İNSANLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Beyoğlu'nda çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Başkan Demircan, "Vatandaşlarımızla beraber el ele inşallah görev süremizce sokakları güzelleştirmeye, merdivenleri yapmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızın yüzünü güldürmeye, hizmet etmeye devam edeceğiz. Merdivenler çok konuşulan merdivenler di, vatandaşlarla birlikte yapımına karar vermiştik" dedi.

Çalışmaların yarısının tamamlandığını belirten Demircan, "10-15 gün içerisinde tüm güzelleştirmelerle birlikte iyi bir hizmet olacak. Yaptığımız işin başında durmak tüm evlerini takip etmek bir keyif. Bize enerji veriyor dolayısı ile biz de bundan keyif alıyoruz. Gece vakti vatandaşları görmek daha mümkün, çaylarını çorbalarını içiyoruz. Gündüzleri herkes çalıştığı için akşamları onlara ulaşmak ta mümkün" şeklinde konuştu.

"BİR DAHA MERDİVENLERİN KIRILMASI GEREKMEYECEK"

Mahalleli olarak belediyeden talepte bulunduklarını belirten Hüseyin Çetinel, "Belediye talebimizi kabul etti. Çalışmaları başlattı. Altındaki kanalizasyon, elektrik ve su tesisatları yenilendi. Bir daha uzun yıllar bu merdivenin kırılması gerekmeyecek. Çok turist geliyor buraya artık dünya çapında bir yer oldu burası. Burası dünya ölçeğinde en güzel 17'inci merdiven seçildi" diye konuştu.

"BAŞKANIMIZ HALKTAN BİRİ"

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Süleyman Benli,"Sokaklarımız yenileniyor. Çok güzel oluyor. Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımız bizi ziyaret ederek halktan biri olduğunu gösteriyor. Çalışmalardan sokak olarak memnunuz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demircan, Beyoğlu'ndaki Çalışmaları Yakından İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement