Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan Kasımpaşa'nın Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan Kasımpaşa'nın Sorunlarını Dinledi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi.

26.03.2015 14:12  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinledi. Vatandaşlarla uzun süre istişarede bulunan Başkan Demircan, "Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Yahya Kahya Mahallesi Halk Meclisi Toplantısı'nda Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşın sorunlarını dinledi. Toplantı sonrası muhtarlar ile mahalleyi gezerek mahalleliden detaylı bilgi alan Demircan, muhtarlar ile mahalle sakinlerinden gelen bir takım istek ve talepler üzerine istişarelerde bulundu. İstişare sonrası Demircan, "Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız" dedi.

"BELEDİYECİLİK ÇOK SIKI HALK TEMASI GEREKTİREN BİR ALAN"

45 mahalle ve 15 bölgede yürütülen Halk Meclisi Toplantıları'na katılarak vatandaşın sorunlarını dinlediğini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Bugün Kasımpaşa'nın merkezindeyiz. En tarihi mahallelerimizden birinde Yahya Kahya Mahallesi'ndeyiz. Belediyecilik çok sıkı halk teması gerektiren bir alan, siyasetin en halkla ilişkilerinin olduğu bir alan. Biz de hem kendimiz, hem meclis üyelerimiz, hem muhtarlarımız hem belediyemizin personeliyle toplantılarımızı rutin olarak yapmak zorundayız. Rutini kaybedersek ilişkiyi koparma ihtimalimiz var. Özellikle buna çalışıyoruz. Bugün de bunun için buradaydık.

Vatandaşların halk meclislerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demircan, "Vatandaşımız da bu işten çok memnun. Çünkü gözlemliyoruz ki, vatandaşın bize intikal ettiği meseleler gündelik hayatın çok daha çözümü kolay meseleleri. Sadece hayatın sürdürülmesiyle ilgili günlük meselelerine kadar düşünmüşüz. Bu da bizim için mutluluk verici. Her geçen gün daha iyiyi nasıl yapabiliriz onun için çalışıyoruz. Ama şu an yaptığımız Beyoğlu'nda, hayatın içerisinde olmak ve insanlarla birlikte bu yaşamı yürüyerek hizmetleri üretmek. Ben ekibime,meclis üyelerime ve bizimle birlikte yürüyen tüm yol arkadaşlarıma, bizi hem seçerek hem severek hem destek veren halkımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan Kasımpaşa'nın Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement