Başkan Demircan, Muallim Cevdet İlkokulu'nda Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Demircan, Muallim Cevdet İlkokulu'nda Öğrencilerle Buluştu

Okul Buluşmaları'nın ikincisini Muallim Cevdet İlkokulu'na gerçekleştiren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan çocuklara sinema sözü verdi; velilerin ve eğitimcilerin sorunlarını dinledi.

14.10.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda gelenekselleşen Okul Buluşmaları'nda bu kez adres Muallim Cevdet İlkokulu oldu. Başkan Demircan, sabah saatlerinde gerçekleştirdiği ziyarette öğrencilerle uzun süre sohbet etti. Ardından okul yönetimi, öğretmenler, velilerin de katıldığı bir toplantı yaparak sorunları dinledi.

SİZLERİ GÖREMEYİNCE BİZİM DE ENERJİMİZ GİDİYOR

Hasköy'de yer alan Muallim Cevdet İlkokulu'nda okul müdürü ve öğretmenler tarafından karşılanan Başkan Demircan, öğrencilerle uzun süre sohbet etti. Öğrencileri sinemaya götürme sözü veren Demircan, ayrıca okulun bahçesinde futbol oynamak için kale yapılmasını isteyen öğrencileri de kırmadı. Öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Demircan, okulların açılmasını dört gözle beklediklerini belirterek, "Sizleri özlemişiz, okulların kapısı kapalı olunca, mahalleler sokaklar bomboş olunca bizim de hiç tadımız kalmıyor. Sizleri göremeyince bizim de enerjimiz gidiyor. Onun için okulların açılmasını dört gözle bekliyorduk. Şimdi sizleri böyle bir arada görmek bizleri çok mutlu ediyor," dedi.

BAŞKAN DEMİRCAN VELİLER VE ÖĞRETMENLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Öğretmenler, Okul yönetimi, Okul Aile Birliği ve velilerle bir araya gelen Başkan Demircan, hem velilerin hem de öğretmenlerin sorunları ve taleplerini dinledi. Okulda bulaşık makinesi ve buzdolabı ihtiyacı olduğunu öğrenen Başkan Demircan toplantıda hazır bulunan ilgili birim müdürlerine temin edilmesi talimatı verdi.

OKUL MÜDÜRÜNDEN BAŞKAN DEMİRCAN'A TEŞEKKÜR

Diğer yandan okul müdürü Başkan Demircan'ın okula verdikleri desteklerden dolayı çok memnun olduklarını belirterek okulda ıslak zemin temizliği yapmak üzere Beyoğlu Belediyesi tarafından personel görevlendirilmesine ayrıca teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Demircan, Muallim Cevdet İlkokulu'nda Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement