Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Namık Kemal İlkokulunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Namık Kemal İlkokulunu Ziyaret Etti

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Okulda Buluşalım" programları kapsamında Namık Kemal İlkokulunu ziyaret etti.

18.11.2015 10:47  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, 12 yıldır gelenekselleşen "Okulda buluşalım" programları kapsamında Namık Kemal İlkokulu'nu ziyaret ederek, öğrenciler, velileri ve okul idari heyeti ile bir araya geldi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'nda 12 yıldır gelenek haline gelen "Okulda Buluşalım"programı kapsamında Cihangir'de bulunan Namık Kemal İlkokulu'nu ziyaret etti. Okulun girişinde Başkan Demircan'ı çiçeklerle karşılayan öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Başkan Demircan'a Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Okul bahçesinde minik öğrencileri selamlayan Başkan Demircan, çocuklara, 'benden ne istiyorsunuz?' diye sorarak gelen talepleri tek tek dinledi. Öğrencilerin Başkan Demircan'a voleybol, futbol sahası talebinde bulunmasının yanı sıra, bir öğrencinin 'bizi sinemaya götürür müsün?' sorusuna 'evet, tabi ki götürürüm' cevabı öğrencilerin arasında sevinç ve alkışla karşılandı. Daha sonra da okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve muhtarlarla bir araya gelen Başkan Demircan, okul ve mahalle ile ilgili gelen talepleri dinledi.

"ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM"

Mahalle muhtarları başta olmak üzere toplantıya katılanlara söz vererek gelen talepleri dikkatle dinleyen Başkan Demircan, halkın olumlu ve olumsuz düşüncelerinin belirleyici olduğunu ifade ederek, "12 senedir elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sadece yaptığım işler karşılığında halkın yanımda olduğunu hissetmek beni çok mutlu ediyor" dedi.

OKUL MÜDÜRÜ ÜMİT BÜLÜÇ'TEN TEŞEKKÜR

Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı ise Başkan Demircan'ın hiçbir zaman okullardan elini çekmediğini ve her türlü desteği verdiğini söyledi. Okul müdürü Ümit Bülüç ise, Namık Kemal İlkokulu'nun Başkan Demircan sayesinde Beyoğlu'ndaki sayılı okullar arasına girdiğini belirterek, " Beyoğlu Belediyesi'nin katkılarıyla, okulumuz 12 yıl ile kıyaslandığında yemekhanesinden tutun da bahçesine kadar çok büyük değişiklikler oldu. Her şey için öğrencilerimiz ve veliler adına teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Namık Kemal İlkokulunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement