Başkan Dinç, Çankırı Siyasetindeki Ilımlı Havadan Memnun - Son Dakika
Yerel

Başkan Dinç, Çankırı Siyasetindeki Ilımlı Havadan Memnun

Başkan Dinç, Çankırı Siyasetindeki Ilımlı Havadan Memnun

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanlığı, Belediye Başkanı İrfan Dinç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

10.11.2016 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çankırı İl Başkanlığı, Belediye Başkanı İrfan Dinç'e nezaket ziyaretinde bulundu.

MHP İl Başkanı Hidayet Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile makamında bir araya gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı siyasetindeki ılımlı havadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vatana ve millete hayırlı hizmetler verilmesi yönünde temennisini belirten Çelik, Başkan Dinç'i de çalışmalarından dolayı tebrik etti. Çelik, Yapıcı eleştirilerin herkesi ileri noktaya taşıyacağını vurgulayarak MHP yönetimi olarak başarılı icraatları takdir edeceklerini, yeri geldiğinde Çankırı için daha iyi hizmetler ortaya koyulması için eleştiriden de kaçınmayacaklarını ifade etti.

Hiçbir siyasi ayrım gözetmeden hizmetlere devam ettiklerini söyleyen Başkan Dinç, "Her ne kadar farklı düşünce ve anlayışa sahip olunsa da sonuçta hepimiz birbirimiz ile iç içe olan insanlarız. Elbette birbirimizden farklı düşünecek, aynı şeyde farklı sesler duyup farklı renkler göreceğiz. Bu, siyasetin ve insan olmanın doğasında var. Önemli olan bu farklıları insanların hizmetine yarar sağlayacak şekilde yansıtabilmek. Büyük bir memnuniyetle söyleyebilirim ki; hem Mecliste hem de Çankırı siyasetinde ılımlı ve güzel bir atmosfer var. Buna katkı sağladığınız için çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Dinç, MHP İl Yönetimine Projeleri Anlattı"

Belediye Başkanı İrfan Dinç, kendisini ziyarete gelen MHP İl Yönetimine çalışmalardan da bahsetti. Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunan Dinç, Çankırı'nın önümüzdeki 50 yılını olumlu etkileyecek ve birçok ihtiyacını karşılayacak projelerini de tek tek anlattı. İhalesi yapılan projeler hakkında da bilgi alan misafirler, çalışmaların Çankırı'nın yaşam standartlarını yükselteceğini belirtti. MHP İl Başkanı Çelik, siyasi görüşleri ne olursa olsun herkesin ortak hedefinin şehrin ve ülkenin yararına olacak hizmetlere imza atmak olduğunu kaydetti. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dinç, Çankırı Siyasetindeki Ilımlı Havadan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement