Başkan Dinç'ten Çankırı İtfaiyesi'ne Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Dinç'ten Çankırı İtfaiyesi'ne Teşekkür Ziyareti

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, itfaiye personeline Çerkeş'teki et entegre tesisinin söndürmede gösterdikleri başarı dolayısıyla teşekkür etti.

22.12.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, itfaiye personeline Çerkeş'teki et entegre tesisinin söndürmede gösterdikleri başarı dolayısıyla teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde bulunan et entegre tesisinin beyaz et ve sevkıyat bölümünde çıkan yangının söndürülmesine Çankırı Belediyesi İtfaiye ekipleri destek vermişti. Çalışmalara 18 personel, 3 su tankı, 1 yangın söndürme arazözü ile katılan Çankırı İtfaiyesinin de yardımıyla yangın, yaklaşık 26 saatte söndürüldü.

Başkan Dinç, itfaiye personelini ziyaret ederek, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Vali Vahdettin Özcan ile Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yetkililerinin Çankırı itfaiyesine övgü dolu sözler sarf ettiğini dile getiren Dinç, "Çerkeş ilçemizde çıkan yangında mal kaybının fazla olmasına rağmen can kaybının olmaması sevindiricidir. Herkese geçmiş olsun, umarım böyle olaylar tekrarlanmaz. Büyük özveri ile yangına müdahale eden tüm ekiplere başarılı çalışmalarından dolayı Çankırı halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum" dedi.

İtfaiye Müdürü Ahmet Semerci ise yangın sırasında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yangının 12 bin metrekarelik alanın orta kısmında bulunan paketleme bölümünde çıktığını anlatan Semerci, şunları söyledi:

"Çankırı itfaiyemizin ve takviye ekiplerin müdahalesi sayesinde yangın, tesisin güney bölümünde bulunan amonyak tankları ile kuzey bölümünde bulunan idari ofislere sıçramadan kontrol altına alındı. Olay yerine geldiğimizden itibaren komuta Çankırı itfaiyesine geçti. Tüm ekipler koordineli bir çalışma sergiledik. Başkanımız Sayın İrfan Dinç'in donanımımıza ve eğitimlerimize gösterdiği titizlik, çağını yakalamış bir itfaiyecilik anlayışı, Çerkeş'te çıkan dev yangında bu işin ne kadar ciddiye alınması gerektiğini bir kez daha gösterdi."

Ziyaret sonunda Dinç, yangında gösterdiği disiplinli ve üstün performanslı çalışmalarından dolayı Semerci'ye plaket verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Dinç'ten Çankırı İtfaiyesi'ne Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement