Başkan Dişli: "Kafa Karıştıranlara Fırsat Vermeyin" - Son Dakika
Yerel

Başkan Dişli: "Kafa Karıştıranlara Fırsat Vermeyin"

Başkan Dişli: "Kafa Karıştıranlara Fırsat Vermeyin"

Camili Mahallesi AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın katılımı ile yapıldı.

23.03.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Camili Mahallesi AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın katılımı ile yapıldı.

Camili Seçim İrtibat bürosunun açılışa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve çok sayıda Camili halkı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak, Yenikent'in şehrin yapılanması açısından önemli olduğunu ifade ederek insanların mutlu olmalarını sağlamak için AK Partili belediyelerin planlı bir çalışma sürdürdüklerini ifade etti. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli Yenikent halkıyla sık sık bir araya geldiklerini ifade ederek, sorunları birebir öğrenmelerinin çözüm aşamasında kendilerine kolaylık sağlayacağını söyledi. Dişli, "Buraya gerekli olan hizmeti Büyükşehir Belediye Başkanımız ve biz zaten yapıyoruz. Bu kaynaklar kamu kaynakları. 1 Kuruşumuz bizim için çok önemli. O sebeple kafa karıştırmaya çalışanlara fırsat vermeyin" şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise bölgedeki eksikleri tamamlamak için gayret gösterdiklerini ifade ederek, "Ayçiçeği Projemizi Salı günü açıklıyoruz. Yenikent bölgemizde iş yerleri büyükşehire devredildi. Biz de Sakarya Üniversitesi ile görüşmelerimizi yaptık. Yüksekokul ve öğrenci yurdu konusunda anlaşmamızı yaptık. Bu bölgemizde bazı sorunlar olabilir onları da iyi niyet çerçevesinde çözme gayreti gösteriyoruz. Yenikent bölgesine yapılması gereken hizmetleri biz yapıyoruz.Şüpheniz olmasın. Korucuk ver Camili' de tesisler yaptık.Burada oturan vatandaşlarımız ailece gelip çayını içebiliyor.Şimdi son olarak Karaman'da da bir tesis yapacağız.Siz bize güvendiğiniz sürece biz hizmetlerimizi devam ettireceğiz "dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ise yaptığı konuşmada muhalefet partilerine göndermede bulunarak, "Olmayacak çeşitli vaatlerde bulunuyorlar. Nasılsa milletin mührü onlara vermeyeceğini de biliyorlar. Sallayabildikleri kadar sallıyorlar" dedi.

Twitter'ın iki gün önce adli merciler ve Türkiye İletişim Başkanlığının (TİB) kararı sonucu geçici olarak kapatıldığını anımsatan İslam, "iki gündür hürriyetimiz gitti, mahvolduk, iletişimimiz engellendi, Türkiye'yi yakıp yıkıyorlar. Teknoloji ilerliyor, hukuki tedbirler teknolojinin arkasından geliyor. Sadece Türkiye'de değil, bütün dünya ülkelerinde böyle. Bu, bir özgürlük sorunu değil, kişilik haklarına tecavüz etme sorunu, kesinlikle engellenmesi gereken bir şey. Hiç kimse bir başkasının hürriyetini hakaret etme, diğerinin mahremiyetini alenileştirme hürriyetine sahip değildir. Hürriyetlerin de sona erdiği nokta vardır. O nokta, başkasının hürriyetinin başladığı noktadır. Burada çok saygılı olmak gerekir. Eğer saygılı olunmuyorsa saygılı olununcaya kadar her türlü hukuki tedbiri almak gerekir. İki gündür bunu söylüyoruz. Bizim yaptığımız şey, İngiltere, ABD, Fransa ve bütün dünya ülkelerinin yaptığı şey. Twitter yöneticileri ülkemize gelerek, erişimin engellenmesinin ardından yargının ilgili hesapları kapatma kararını uygulamaya başlayacağını ifade etti ve twitter hukuksal çerçeveler içinde yeniden açıldı. Türkiye'nin haklılığı ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

İslam, "Türkiye, artık 1950, 1980 dönemlerinde değil.Artık bize karşı uluslararası darbeler yapamayacaksınız. Yapamayacaklarını son olarak anlayabilmeleri için bir işarete ihtiyacımız var. O işareti, siz 30 Mart'ta oylarınızla verecek, 'Yeter, söz milletin' diyeceksiniz. Biz AK Parti olan Sakarya'nın ihtiyacı neyse o yolda ayaktayız. Yapabileceklerimizi ve yapamayacaklarımızı açık yüreklilikle ifade edebilecek yürekteyiz. Bizim sırtımızda sizin güveniniz var. Biz iş yapan kadrolarız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanıdır. Çünkü borç içinde aldığı İstanbul'un hiç bir şeyi yoktu. 4 yılda borçlarını kapattı. İstanbul'u suya kavuşturdu. Çöpten girilmeyen İstanbul'u dünya şehri yaptı. Bugün İstanbul'da ne hizmet varsa hepsinde Başbakanımızın emeği var" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dişli: 'Kafa Karıştıranlara Fırsat Vermeyin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement