Başkan Dişli, "Yapılan Hizmetlerden Sadece Ak Partililer Faydalanmıyor" - Son Dakika
Yerel

Başkan Dişli, "Yapılan Hizmetlerden Sadece Ak Partililer Faydalanmıyor"

Başkan Dişli, "Yapılan Hizmetlerden Sadece Ak Partililer Faydalanmıyor"

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları toplantılarına katılarak AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi verdi.

27.04.2015 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları toplantılarına katılarak AK Parti'nin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi verdi.

İlk sunumu Gençlik Kollarının toplantısında yapan Başkan Dişli, bir sonraki sunumunu Kadın Kolları Başkanı Zehra Hanım'ın başkanlığını yaptığı toplantıda gerçekleştirdi. AK Parti'nin 13 yıldır yaptığı hizmetlerden tüm vatandaşların faydalandığını belirten Başkan Dişli, "Muhalefette şöyle bir algı var. Yapılan hizmetlerden AK Partililer faydalanıyor. Şimdi soruyorum bu yapılan köprülerden, yollardan, hastanelerden, geçitlerden sadece siz mi istifade ediyorsunuz? Hızlı trenlere siz mi biniyorsunuz? Önceden Avrupa'dan dinliyorduk şimdi bu hizmetler ülkemizde. Hiçbir hizmet yapılmamış gibi muhalefet yapılıyor. Muhalefet partisi bir konuştu gündem oldu. Aslında durum şu, içerdeki taşeronlar bu milletin aklını nasıl karıştırırız diye düşünüyor. Hepsinin vaatleri var. Bunların döneminde işçi ve memurlar 7 ay maaş alamadan çalıştı. Şimdi çıkıyorlar emeklilere 2 ikramiye vereceğiz vaadinde bulunuyorlar" dedi.

CHP'nin son yıllarda kazandığı seçim olmadığını kaydeden Başkan Dişli, "Çünkü önceden millet CHP'nin eline bu fırsatı verdi. Yapamadılar, yönetemediler. Şimdi çıkmış vaatlerde bulunuyorlar. Bunların şakalarına, yalanlarına inanıp hiç vakit kaybetmeye gerek yok. Hem AK Parti adayları hem de AK Parti'nin yaptığı hizmetler için çalışmaya değer. Görüyorsunuz insanlar ülkelerindeki savaştan kaçmak için Akdeniz'de boğularak hayatlarını kaybediyor. İçimiz sızlayarak izliyoruz. Allah korusun istikrar olmazsa o insanların düştüğü duruma biz de düşeriz. Seçime kadar insanların kafalarını karıştırmak için ellerinden geleni yapacaklar. Bunlara fırsat vermemek için sizin gerekeni yapacağınızı biliyorum, bu işin kemik kadrosu sizlersiniz" dedi.

Önceki hükümetlerin İMF'den aldığı borçların 23,5 milyar doları geçtiğini ifade eden Başkan Dişli, "Şimdi İMF'ye borcumuz yok. Tüm borçları bu hükümet ödedi. Ülkede yapılan hizmetlere bir bakın. Artık kendi savaş gemimiz kendi savaş tankımız ve kendi ürettiğimiz İnsansız Hava Uçaklarımız var. Bu hizmetler ülkemiz için 13 yıl öncesine kadar hayaldi. Şimdi çok şükür hepsi ülkemizde var" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dişli, 'Yapılan Hizmetlerden Sadece Ak Partililer Faydalanmıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement