Başkan Doğan, Add Başkanı Özdemir'i Makamında Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Add Başkanı Özdemir'i Makamında Ağırladı

Başkan Doğan, Add Başkanı Özdemir\'i Makamında Ağırladı

Atatürk Düşünce Derneği Kocaeli Şube Başkanı Orhan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

23.09.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Düşünce Derneği Kocaeli Şube Başkanı Orhan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Atatürk Düşünce Derneği Kocaeli Şube Başkanı Orhan Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Ziyaretle ilgili konuşan ADD Başkanı Orhan Özdemir, "İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, hem insani yönü, hem de Atatürk'e bakış açısıyla bizler için çok önemli. Bu yüzden kendisine çok saygı duyuyoruz, ayrı bir sevgi besliyoruz. Kendisi bizlere her zaman destek olmuştur. Bundan sonra da destek olacaklarına inancımız sonsuzdur" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise, "Belediye Başkanı olarak, toplumun her kesimine, her sivil toplum örgütüne sorumluluklarımız var. Her hangi bir sosyal ayrım yapmadan hizmet etme anlayışı içindeyiz. Görev sürem boyunca hep bu hassasiyet içinde oldum. Cumhuriyetimizin kurucusunun adını taşıyan Atatürkçü Düşünce Derneği'nin de bizlerle çalışma içinde olması gayet doğaldır. Bu derneğimizle daha önceden de birlikte güzel çalışmalar içinde olmuştuk" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Add Başkanı Özdemir'i Makamında Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement