Başkan Doğan'dan Genç Sanatçıya Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'dan Genç Sanatçıya Destek

Başkan Doğan\'dan Genç Sanatçıya Destek

İzmit genelindeki sanatsal çalışmalara büyük önem ve destek veren İzmit Belediye Başkanı Dr.

17.10.2013 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit genelindeki sanatsal çalışmalara büyük önem ve destek veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan genç sanatçılara da destek olmaya devam ediyor. Daha önce pek çok sanatçıya çeşitli desteklerde bulunan Başkan Doğan son olarak ATV'de yayınlanan ve Pınar Altuğ'un sunduğu "Bir Şarkısın Sen" isimli programda dikkat çeken İzmitli genç sanatçı Ali Taşçı'ya viyola hediye etti.

Kendisine hediye edilen viyolayı almak ve teşekkürlerini iletmek için annesi Güler Kolay ile birlikte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret eden Ali Taşçı, "Müziği gerçekten çok seviyorum. Müzik alanında güzel işler yapacağıma inanıyorum. Bu konuda elimden gelen her şeyi yapacağım. Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar Lisesi 9 sınıf Müzik Bölümü öğrencisiyim. Üniversite eğitimimi de bu alanda sürdüreceğim. Başkanımıza desteği için çok teşekkür ederim. Bir viyalaya sahip olmak benim için çok önemliydi" dedi.

Genç sanatçı Ali Taşçı'nın gözlerindeki ışığın istediği her şeyi başarmaya yetecek güçte olduğunu dile getiren Başkan Doğan, "Sevgili Ali'nin güzel bir eğitimden sonra, ileriki zamanlarda sanatını icra ederken izlemek üzere vereceği konserleri heyecanla bekliyorum. Sanata duyduğu bu ilgi hiç bitmesin" diyerek genç sanatçıya başarılar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'dan Genç Sanatçıya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement