Başkan Doğan Genel Sekreter Büyükakın ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Genel Sekreter Büyükakın ile Bir Araya Geldi

Başkan Doğan Genel Sekreter Büyükakın ile Bir Araya Geldi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kentte yapılması planlanan projeleri değerlendirmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter’i Tahir Büyükakın ile bir araya geldi.

18.09.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kentte yapılması planlanan projeleri değerlendirmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter'i Tahir Büyükakın ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Doğan Erol, Gökmen Mengüç, Fevzullah Okumuş, Genel Koordinatör Adnan Bilğiç, İştirakler Daire Başkanı Kemal Altıner, Fen İşleri Daire Başkan Yardımcısı Murat Balaban ve Hal Müdürü Avni Bahadır katıldı. Toplantıda İzmit Belediyesi'nden Başkan Yardımcıları Serkan Yeğnidemir, Güray Oruç ve İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Nihat Kaymak da yer aldı.

Toplantıyla ilgili bilgi veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İlimizde yapılacak projelerle ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Her şeyi İzmit için, Kocaeli için planlıyoruz. En iyisi, en güzeli için uğraşıyoruz.10 yıldır Büyükşehir Belediyemiz kentimize çok önemli çalışmalar, önemli eserler kazandırdı. Yaptıklarıyla bir anlamda şehrimize birçok alanda çağ atlattı. Biz de İzmit Belediyesi olarak 5 yıldır gelişmelere destek sağlıyoruz. İzmit'imizi daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güzel ve daha refah hale getirmek için çalışıyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Genel Sekreter Büyükakın ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement