Başkan Dündar'ın Seçim Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Başkan Dündar'ın Seçim Ziyaretleri

Başkan Dündar\'ın Seçim Ziyaretleri

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "İlçemizi fiziki alt ve üst yapısıyla geliştirdik." dedi.

06.02.2014 14:14  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "İlçemizi fiziki alt ve üst yapısıyla geliştirdik. Artık sıra insanımıza iş, AŞ ve istihdam sağlayacak, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini hazırlayacak çalışmalar yapmaya geldi" dedi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Anıl Arslan ve partililer Çarşamba ilçesinde seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Çarşamba Ziraat Odası, Durusu İçme Suyu Gurubu, Sosyal Güvenlik Kurumu, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Vergi Dairesi yöneticileri ve çalışanlarını ziyaret eden Başkan Dündar, yeni dönemde Çarşamba'ya iş ve AŞ sağlayacak çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Çarşamba İlçesi'nin büyük ölçüde gelişimini tamamladığını kaydeden Başkan Hüseyin Dündar, "Fiziki alt yapısı, üstyapısı, eğitim yatırımları ve soysa kültürel yapısıyla gelişen Çarşamba'da sıra istihdam sağlayacak projelere geldi. Birçok faaliyetleri yaptık birçok projeleri gerçekleştirdik. Henüz icraata geçiremediğimiz, insanımızın Çarşambalının hizmetine sunamadığımız çalışmalar var. Bunlardan en önemlisi de 2009 yılında da ifade ettik bir takım arayışlar gayretler içerisinde olduk ama bazı şeylerin zamanı gelince kıvama ulaşınca gerçekleşiyor. Bu dönemde Çarşamba Ovası'ndaki zirai faaliyetlerinin üretimin bir imkana bir zenginliğe kavuşacağı bir ortamı bir yapıyı bir üretim yapısını oluşturmamız lazım. Buna dönük faaliyetler içerisinde olacağız. Ziraat odası, ticaret odası ve yerel yönetim olarak iktidarımız ile birlikte geçen yılardan beri hep konuşuldu ama bunu artık hayata geçirme ihtiyacı var. Şeker fabrikasının bulunduğu alanın yaklaşık 900 dönümü özelleştirme dışı bırakılmıştı. Buranın üretime dönük tesislerin yapılacağına yatırımların yapılacağı bir alan olarak değerlendirilmesi konusunda bir çalışmalarımız var. Buralarda insanlarımı iş sahibi olacaklar. Bunları yapmamız lazım bizim belediye olarak yerel yönetim olarak 10 yıldır yaptığımız çalışmalar zaten ortada bunlar milletimiz tarafından da zaten takdir görüyor. Hükümetimiz tarafından da zaten takdir ediliyor ve bu işle ilgili olan kurum ve kuruluşlar nezdinde de görülüyor biliniyor" diye konuştu.

Seçim çalışmalarına başlayan Başkan Dündar'a Çarşamba halkı yoğun ilgi gösterdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dündar'ın Seçim Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement