Başkan Dündar, Okul İnşaatlarını Gezdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Dündar, Okul İnşaatlarını Gezdi

Başkan Dündar, Okul İnşaatlarını Gezdi

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ilçedeki okul, yurt ve spor salonu inşaatlarını ziyaret etti.

06.03.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ilçedeki okul, yurt ve spor salonu inşaatlarını ziyaret etti.

Mesleki ve teknik kız Anadolu lisesi ile imam hatip lisesi ve spor salonu inşaatlarını gezen Başkan Dündar, "Çarşamba'mıza yeni eserler kazandırmaya devam ediyoruz" dedi.

Dündar, "İlçemizde 32 derslikli mesleki ve teknik kız Anadolu lisesi, 24 derslikli imam hatip lisesi ve spor salonu, imam-hatip kız lisesi yanında 200 yataklı kız öğrenci yurdu ile 12 derslikli Ağcagüney İlkokulu inşaatları devam ediyor. Sosyal donatıları, atölyeleri, öğretmen odaları, idari birimleri ve yurtları ile ilçemize yeni okullar kazandırıyoruz. Yeşilırmak Mahallesi Fatih Okulu ve Sanayi Sitesi Mesleki Eğitim Merkezi'ne yapılacak olan 12 derslikli ek bina ile yeni kız meslek lisesi yanına yapılacak olan 200 yataklı kız öğrenci yurdu işlerini takip ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı yatırımları olan tüm bu projeler Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Belediyemiz katkılarıyla devam ediyor. 2016 yılı sonuna kadar inşaatların tamamlanması hedefleniyor" diye konuştu.

"KURUMLARIMIZIN İŞBİRLİĞİ BAŞARI GETİRİYOR"

Çarşamba'ya milli eğitimin her alanında yatırımların yapıldığını kaydeden Başkan Dündar, "Önümüzdeki iki yıl Çarşambamız Milli Eğitim yatırımları alanında altın çağını yaşıyor. İlçemizin derslik ihtiyaçlarını ve okullarımızın sosyal donatılarını tamamlıyoruz. İşlerimizi takip ediyoruz. Belediye olarak da biz bu yatırımların arazilerin temin edilmesi noktasından tutunda işbirliği protokolleri ile ortak projeler yapılmasına kadar Çarşamba Öğretmenevi örneğinde olduğu gibi birçok işi birlikte yürütüyoruz. Çarşamba Belediyesi olarak 2016 yılında Milli Eğitim Bakanlığımız ile yeni bir proje başlatacağız. Bölgemizde yaşayan engelli çocuklarımızın ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinde eğitimlerinin yapılacağı özel eğitim merkezinin de yapımını belediye olarak biz üstleniyoruz. Belediyemiz tarafından inşaatı su basman seviyesine kadar yapılan 12 derslikli Ağcagüney okulunun yapım maliyetini Gençlik ve Spor Bakanlığı, Samsun Valiliği ve belediyemiz arasında yapılan protokol ile bakanlığımız karşılayacak. Sayın bakanımıza, milletvekillerimize ve yatırımların bu aşamaya gelmesinde emeği gecen bürokrat ve çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dündar, Okul İnşaatlarını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement