Başkan Dündar "Simitçiler, Osmangazi'de Saygınlık Kazandı" - Son Dakika
Güncel

Başkan Dündar "Simitçiler, Osmangazi'de Saygınlık Kazandı"

Başkan Dündar "Simitçiler, Osmangazi\'de Saygınlık Kazandı"

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, "Osmangazi'de Belediyesi simitçiyi koşturmuyor, onlara saygınlık kazandıran çalışmalar yapıyor" dedi.

30.01.2014 14:27  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Simitçiler ve Unlu Mamülleri Odası'nın Genel Kuruluna katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak, ilçedeki simitçi esnafının saygın bir hale gelmesi için belediye olarak çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Simitçiler ve Unlu Mamülleri Odasının Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği binasında gerçekleştirilen Genel Kurul'a katılan Dündar, Osmangazi'de, oda ve dernek yöneticileri ile sık sık bir araya gelerek, onların sorunlarına çözüm üretmek için bir çok ortak proje geliştirdiklerini söyledi. Simitçiler odası ile de sık sık bir araya gelerek, simitçi esnafının sıkıntılarını çözmek için ciddi çalışmalar yürüttüklerini anlatan Dündar, "Osmangazi Belediyesi, artık ilçede simitçiyi koşturmuyor. Aksine, onların saygınlığını artıracak projeler geliştiriyor. Onlara yer verip, yeni ve modern araçlarla, onları saygın birer esnaf haline gelmesi için çalışıyor. Simitçilerimize yer gösterip, onların modern arabalarda satış yapmalarını sağlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşımızın sağlıklı ve güvenilir bir ortamda alışveriş yapmasını, hem de simitçilerimizi, kötü görünümden kurtarıp, onları saygın birer esnafa haline gelmesi için çalışıyoruz" dedi.

Yeni dönemde de çalışmalarını aynı şekilde sürdüreceklerini, ilçenin gelişmesi, modern ve daha yaşanabilir kent olması için, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sivil Toplum Örgütleri ile birlikte hareket edeceklerini ifade eden Dündar, Kerem Çelik ile, mevcut başkan Erdal Pınar'a, seçimlerde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dündar 'Simitçiler, Osmangazi'de Saygınlık Kazandı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement