Başkan Dürüst "Ramazan'da Pideye Zam Yok" - Son Dakika
Yerel

Başkan Dürüst "Ramazan'da Pideye Zam Yok"

Başkan Dürüst "Ramazan\'da Pideye Zam Yok"

Balıkesir’in Edremit ilçesi Lokantacılar Odası Başkanı Aykut Dürüst, geçen yıl 1 lira 50 kuruştan satılan 250 gram Ramazan pidesinin bu yıl da aynı fiyattan satışa sunulacağını söyledi.

16.06.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesi Lokantacılar Odası Başkanı Aykut Dürüst, geçen yıl 1 lira 50 kuruştan satılan 250 gram Ramazan pidesinin bu yıl da aynı fiyattan satışa sunulacağını söyledi.

Ramazan ayına günler kala Edremit'te pide fiyatları açıklandı. Kentte geçen yıl 1 lira 50 kuruştan satışa sunulan 250 gram Ramazan pidesine bu yıl zam yapılmadı.

Ramazan pidesi fiyatlarına ilişkin açıklama yapan Edremit Lokantacılar Odası Başkanı Aykut Dürüst, "Bu yıl Ramazan ayında pide fiyatlarına herhangi bir zam yapmayacağız. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 250 gram Ramazan pidesini 1 lira 50kuruştan satışa sunacağız." dedi.

Pide yapımının zahmetli bir iş olduğunu vurgulayan Edremit Lokantacılar Odası Başkanı Aykut Dürüst vatandaşların kesesini düşünerek pideye zam yapmadıklarını kaydetti. Dürüst, "Ramazan pidesi toplumumuzun bir kültürüdür. Bu kültürün vatandaşlarımızın sofrasında yer alması için oda olarak bu yıl fiyatlara zam yapmadık." diye konuştu.

Ramazan öncesi kentteki fırınlara sık sık inceleme gerçekleştirildiğini ifade eden Edremit Lokantacılar Odası Başkanı Aykut Dürüst, gerekli denetimlerin bakanlığın belirlediği kriterlere göre yapıldığını kaydetti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dürüst 'Ramazan'da Pideye Zam Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement