Başkan Eğilmez'den Ekinci'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Eğilmez'den Ekinci'ye Ziyaret

Başkan Eğilmez\'den Ekinci\'ye Ziyaret

Süleyman Elgün, bugün Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi' makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

15.04.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, bugün Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi' makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

30 Mart yerel seçimlerinin ardından Eyyübiye Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ekinci, kendilerine geçici olarak tahsis edilen yeni belediye hizmet binasında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Bugün gerçekleşen ziyaretlerden birisi de AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti il ve ilçe Yönetimi Kurulu Üyeleri ve bazı meclis üyeleri hazır bulundular.

Ziyareti gerçekleştiren AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Başkan Ekinci'ye görevlerinde hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar dilediler.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette, AK Parti İl Başkanı Başkan Eğilmez ile AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Elgün ve beraberindeki heyet, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile görüş alış verişinde bulunarak ziyareti sonlandırdılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Eğilmez'den Ekinci'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement