Başkan Ekeş, Başesgioğlu'na Proje ve Çalışmalarını Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ekeş, Başesgioğlu'na Proje ve Çalışmalarını Anlattı

Başkan Ekeş, Başesgioğlu\'na Proje ve Çalışmalarını Anlattı

Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, ilçeyi ziyaret eden eski bakan Murat Başesgioğlu’na yapımı devam eden ve yeni başlayacağı projelerini yerlerinde göstererek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

11.04.2016 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, ilçeyi ziyaret eden eski bakan Murat Başesgioğlu'na yapımı devam eden ve yeni başlayacağı projelerini yerlerinde göstererek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Ekeş, ilk olarak eski bakan Murat Başesgioğlu'na ilçe merkezinde yapacağı yeni meydan, öğrenci yurdu, sosyal tesis ve kültür merkezi yapılacak olan yerleri göstererek projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Ekeş, projelerin ardından, yapımı halen devam eden Bozkurt Meslek Yüksekokulu binası ve eski ceza evine yapılan yüksekokul, itfaiye laboratuvarı ile itfaiye tesisini Başesgioğlu'na göstererek bu alanlardaki çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.

Yapılan çalışmaları yerinde gören eski Bakan Başesgioğlu ise projeler tamamlandığında Bozkurt ilçesinin ufkunun çok yükseleceğini belirterek, "Görüyorum ki belediye başkanımız göreve geldiği günden buyana güzel projeler ve güzel işler yapıyor. İnşallah bu projeler tamamlandığında Bozkurt'un ufku daha da açık ve yükseklerde olacak" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ekeş, Başesgioğlu'na Proje ve Çalışmalarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement