Başkan Engellilerle Bir Adada - Son Dakika
Yerel

Başkan Engellilerle Bir Adada

Başkan Engellilerle Bir Adada

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediyesi tarafından Engelliler Haftası nedeni ile verilen yemekte engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

10.05.2016 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediyesi tarafından Engelliler Haftası nedeni ile verilen yemekte engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Ünye Belediyesi tarafından 10-16 Mayıs tarihleri arasındaki 'Engelliler Haftası' nedeniyle engelli vatandaşlara yönelik yemek programı düzenlendi. Çamlıkta düzenlenen programa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şube Başkanı Arslan Güdek, Ünye Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.

"HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ"

Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, engelli olmanın bir kusur olmadığını ve her sağlıklı bireyin bir gün engelli olma ihtimalinin bulunduğunu belirterek "İnsanlar doğuştan bazı engellerle dünyaya gelebileceği gibi bazı sebeplerden dolayı da engelli kalabilir. Normal hayatımızı sürdürürken başımıza neyin gelebileceğinin muhasebesi yapmak gibi bir imkanımız yok. Yani her sağlıklı insan bir engelli adayıdır.Bedensel sorunlar bir şekilde çözülüyor, yeter ki zihinlerimiz ve gönlümüz engelli olmasın" dedi.

"ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Göreve geldikleri günden bugüne kadar engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırarak haklarını kullanabilen bireyler olmalarına imkan sağlamaya çalıştıklarını belirten Başkan Çamyar, "Başta okçuluk sporu olmak üzere birçok sporun yapılabildiği modern bir spor salonunu engelli kardeşlerimizin kullanımına sunduk. Yine bizlerden talep edilen şarj istasyonunu Cumhuriyet Meydanına kurarak sizlerin hizmetine sunduk. Biz, Ünyemizde yaptığımız her çalışmada sizleri de düşünerek planlamalar ve düzenlemeler yapıyoruz. Ünye birkaç yıl içerisinde tüm vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir şehir haline gelmiş olacak. Programımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyor, engelsiz bir dünya dileğiyle engelliler haftanızı kutluyorum" şeklinde konuştu.

"SOSYAL HAYATA KATILMAK BİZLERİ MUTLU EDİYOR"

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şube Başkanı Arslan Güdek ise konuşmasında, "Engelliler Haftası dolayısıyla Ünye Belediyemizin düzenlemiş olduğu programda hep birlikte bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Engelli olmak zor bir durum, bizim en güzel anlarımız sosyal hayata katıldığımız anlar. Çeşitli zamanlarda düzenlenen bu tür etkinlikler bizleri mutlu ediyor. Birçok şehirde kaldırımlarda engelli rampaları dahi yokken bizler burada rahat bir şekilde yaşıyoruz. Bugüne kadar bizlere her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Engellilerle Bir Adada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement