Başkan Ergün Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün Çiçeklerle Karşılandı

Başkan Ergün Çiçeklerle Karşılandı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunduğu Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesine söz verdiği asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

05.06.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunduğu Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesine söz verdiği asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Hafta sonu mahalleyi ziyaret eden Başkan Ergün'e Dilek Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi. Asfaltın ardından kaldırım çalışmalarının başladığı mahallede Başkan Ergün, vatandaşların mutluluğu için çalıştıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta sonunu Saruhanlı ilçesine ayırdı. İlçeye bağlı Dilek Mahallesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 kilometrelik yolda incelemelerde bulunan Başkan Ergün, vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılandı.

Başkan Ergün'ün Dilek Mahallesi ziyaretine Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, MASKİ Daire Başkanları Mustafa Parlak, Gürhan Koçi, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Kahramanlar, Zeki Bilgin, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç eşlik etti.

HİZMETLER YÜZ GÜLDÜRDÜ

Dilek Mahallesinde şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunan ve mahallenin yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki yolunun içler acısı durumunun düzeltilmesi için söz veren Başkan Ergün, yolda tamamlanan asfaltlama çalışmalarını inceledi. Sıcak asfaltı ve yol çizgileriyle yepyeni bir görünüm kazanan ve mahalleye rahat bir nefes aldıran çalışma nedeniyle Mahalle Muhtarı Durmuş Karakışla, Başkan Ergün'e çiçek takdim etti. Kurban kesiminin de gerçekleştiği ziyarette Başkan Ergün, yoldaki kaldırım ve bordür çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR

İnsanın olduğu yerde hizmetin olduğunu ifade eden Dilek Mahallesi Muhtarı Durmuş Karakışla, yıllardır hizmetten uzak kalan mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Vatandaşların oylarıyla bu makamlara hizmet için seçildiklerini ifade eden Başkan Ergün de, Dilek Mahallesi'nin de hizmetlerin en güzelini hak ettiğini, herhangi bir siyasi kaygı gütmeden tek düşüncelerinin vatandaşların yüzünü güldürecek hizmetlere imza atmak olduğunu söyledi. Mahalle kahvehanesinde Dilek Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ergün, burada hem vatandaşlarla sohbet etti, hem de taleplerini dinledi.

GÜNEYDOĞU GAZİSİNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dilek Mahallesi ziyaretinde Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan gazi Bektaş Erim'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Erim ailesine de geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, hain terörün bir an önce son bulmasını temenni etti. Erim ailesi ve gazi Bektaş Erim, ziyareti ve destekleri nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement