Başkan Ergün'den Ahmetli'ye Hizmet Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün'den Ahmetli'ye Hizmet Ziyareti

Başkan Ergün\'den Ahmetli\'ye Hizmet Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçe ziyaretlerini Ahmetli ile sürdürdü.

06.09.2014 10:20  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli ilçesine yaptığı ziyaretlerde, Alahıdır mahallesinde yapılması planlanan amatör spor kulüpleri ve kamp kompleksinin alanı ile birlikte Ahmetli Çayı'nda ve Büyükşehir Belediye birimlerinin ilçede hizmet yürüteceği Büyükşehir Koordinasyon Biriminde incelemede bulundu. Ahmetli Çayı'nın ilçenin prestij yerlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Ergün, "Ahmetli Çayı etrafına yapılacak peyzaj ve rekreasyon alanıyla, burası ilçede cazibe merkezine dönüşebilir" dedi.

Başkan Ergün'e ilçe gezisinde, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ile daire başkanları eşlik etti. Başkan Ergün, Ahmetli Ulu Camiinde kılınan Cuma namazının ardından, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan ve beraberindekiler ile ilk olarak Ahmetli Çayı'nda incelemede bulundu.

AHMETLİ ÇAYI İLÇENİN PRESTİJ MERKEZİ OLABİLİR

Ahmetli Çayı etrafında yapılabilecek peyzaj düzenlemesiyle söz konusu alanın ilçenin cazibe merkezi haline dönüşebileceğini ifade eden Başkan Ergün, "Ahmetli Çayı etrafına yapılacak peyzaj ve rekreasyon alanıyla ilçe halkı güzel bir sosyal alana kavuşacaktır. Çayın etrafına yapılan peyzaj düzenlemesinin ardından yürüyüş alanları, çocuk parkları, kafeteryaları ile ilçe sakinleri burada keyifle vakit geçirebilir. Burada çalışmaların kısa sürede başlaması gerekiyor. Yapılacak kamulaştırmalarda sizlere destek verebiliriz" diye konuştu.

KOORDİNASYON MERKEZİ'NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ahmetli Çayı'nın ardından Başkan Ergün ve beraberindekiler ilçedeki incelemelerine Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait birimlerin ilçede hizmet vereceği Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Merkeziyle devam etti. Büyükşehir Belediyesi'ne ait birimlerin yakın zaman içinde Ahmetlili vatandaşlara hizmet sunmaya başlayacağını ifade eden Başkan Ergün, "Ahmetli ve diğer ilçelerimizde oluşturduğumuz koordinasyon merkezlerimiz ile birlikte hizmetlerimizi o bölgelere daha iyi ulaştırmayı hedefliyoruz. Amacımız halkımıza daha iyi hizmet. Önümüzdeki günlerde Ahmetli'de koordinasyon merkezimizde de çalışmaların tamamlanmasıyla, Büyükşehir Belediyesi birimlerimiz en iyi hizmeti halkımıza sunacaktır" şeklinde konuştu.

SPORDA TESİSLEŞMEYE ÖNEM VERİYORUZ

Başkan Ergün, Alahıdır'da amatör spor kulüpleri için kamp merkezi ve spor kompleksi yapılması düşünülen bölgede de inceleme yaptı. Manisa'da amatör spor kulüplerinin kullanımı adına birçok spor tesisini hizmete sunduklarını hatırlatan Başkan Ergün, "Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte artık il genelinde en iyi hizmetleri kazandırmak için çalışmalar içerisindeyiz. Bu çerçevede Ahmetli'ye de amatör spor kulüplerinin kullanacağı bir tesis kazandırma amacındayız. Burası merkeze biraz uzak gibi duruyor. Ancak farklı bir bölge bulunmaması halinde burası değerlendirebilir" dedi.

AHMETLİ'YE GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRILACAKTIR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ilçe ziyaretleri boyunca eşlik eden Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Ergün'ün ilçede hayata geçirmeyi planladığı projelerin kendilerine heyecanlandırdığını dile getiren Alhan, "Kendisine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlçemizle ilgili yapılabilecek projeleri el birliğiyle hayata geçirmek istiyoruz. İnşallah en güzel hizmetler ilçemizde kazandırılacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün'den Ahmetli'ye Hizmet Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement