Başkan Ergün'den Demirci'ye Yeni Araç Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün'den Demirci'ye Yeni Araç Müjdesi

Başkan Ergün\'den Demirci\'ye Yeni Araç Müjdesi

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı, Demirci'de Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı itfaiye birimi ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait şantiyede incelemelerde bulundu.

31.01.2015 14:38  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül ve Demirci Koordinatörü Kazım Aysan'dan bilgiler alan Başkan Ergün, Demirci'ye itfaiye ve şantiyede kullanılmak üzere alınacak yeni araçların müjdesini verdi.

Demirci'de itfaiye birimi ve şantiye binasında incelemelerde bulunan Başkan Ergün, eksiklikler hakkında bilgi aldı. Başkan Ergün'e incelemeleri esnasında MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, MHP Demirci İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya, Demirci eski Belediye Başkanı İhsan Temel ile birlikte daire başkanları eşlik etti. ilk olarak Demirci İtfaiye birimini ziyaret eden Başkan Ergün, İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül'den bilgiler aldı. Demirci İtfaiye Biriminin 22 personel ve 3 araçla ilçeye hizmet verdiğini belirten Başkan Ergün, itfaiye biriminin yeni binası noktasında gerekli görüşmelerin yapıldığını, Demirci Belediyesi tarafından Simav girişinde tahsis edilecek bin metrekarelik alanda itfaiye birimi için yeni hizmet binası yapılacağını belirtti.

56 itfaiye aracından 3'ü Demirci'ye

İl genelinde belirlenen 50 itfaiye noktasında 56 araç takviyesinin yapılacağını dile getiren Başkan Ergün, "Bu araçlardan üçünü Demirci'ye de göndermeyi planlıyoruz. Demircili halkımızın itfaiye hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması noktasında üzerimize düşen görevi yapacağız. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Ergün şantiyede incelemelerde bulundu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün İtfaiye Biriminin ardından Büyükşehir Belediyesi Demirci şantiyesine giderek incelemeler yaptı. Şantiyede personel ile bir araya gelen Başkan Ergün, Demirci Koordinatörü Kazım Aysan'dan şantiyenin çalışmaları ve eksiklikleri noktasında bilgiler aldı. Demirci şantiyesinde kamyon ve kepçe noktasında eksikliklerin tespit edildiğini söyleyen Başkan Ergün, "Yeni alınacak bir kamyon ve Akhisar şantiyesinden yönlendirilecek bir kamyon olmak üzere toplamda 2 kamyon Demirci'ye gönderilecek" dedi.

İlçelere yeni kepçeler alınacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, incelemelerinin sonunda MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç'a ilçelerde kullanılmak üzere 15 tane kepçe alınması yönünde talimat vererek, "Kasım Ayı'nın sonlarında, satın aldığımız 17 kepçeyi ilçelerimize göndererek vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. 15 tane daha kepçe alarak bunları da ilçelerimize göndereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün'den Demirci'ye Yeni Araç Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement