Başkan Ergün'den Muradiye'ye Hizmet Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün'den Muradiye'ye Hizmet Müjdesi

Başkan Ergün\'den Muradiye\'ye Hizmet Müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi’ni ziyaret etti.

13.09.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi'ni ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ergün'e ziyaretlerinde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Emre Mermer ve MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan eşlik etti.

69 YENİ OTOBÜS HİZMETE GİRDİ

Muradiye Mahallesi'nde ilk olarak esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Ergün ardından mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin Muradiye'de gerçekleştireceği hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan ve Muradiye Mahallesi ile Manisa arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak 69 yeni otobüsü hizmete soktuklarını belirtti. Muradiye Mahallesi'nde yaşanan su sorununun kapalı spor salonu yanında bulunan 4 bin metrekarelik alana yapılacak sondaj kuyusu ile rahatlayacağını belirten Başkan Ergün bu konuda hızlı bir şekilde adımlar atılmasını istedi.

MURADİYE HOROZKÖY YOLU GENİŞLETİLECEK

Muradiye ile Horozköy arasındaki yolda genişletme ve asfalt çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlatılacağını belirten Başkan Ergün, Menemen Yolundan Üniversite kampüsüne kadar olan ve ilerleyen günlerde de yapımı tamamlanacak köprüden sonra, yolun bulvar haline getirileceğinin de müjdesini verdi. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Ergün, Muradiye Mahallesi'nde vatandaşın hayatını kolaylaştıracak hizmetler getireceklerini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün'den Muradiye'ye Hizmet Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement