Başkan Ergün'e Manisalılardan Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Başkan Ergün'e Manisalılardan Teşekkür

Başkan Ergün\'e Manisalılardan Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin vatanımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıl dönümü sebebiyle organize ettiği fener alayı kentte şölene dönüştü.

03.09.2014 09:07  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Manisalıların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte bayram coşkusu ikiye katladı.

Şeyh Fenari Camii önünde başlayıp Cumhuriyet Meydanı'na kadar yediden yetmişe her yaştan Manisalı'nın büyük katılımı içerisinde geçen etkinlikte düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, gerçekleştirdiği etkinliklerle her yıl mili bayramların kentte daha coşkulu geçmesini sağladığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Halit Ödek: Kente bu coşkuyu yaşattırdığı ve milli bayramlarımızı unutturmadığı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz.

Şafak Öğer: Her sene düzenlenen fener alayına katılıyorum. Milli bayramlarımızı böyle coşku içerisinde yaşamak bizim için onur verici bir olay. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e de teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz. Bu coşkunun her sene devam etmesini temenni ediyoruz.

Hakan Yörük: Bu tarz etkinliklere Manisa halkı büyük katılım gösteriyor. Gerçekten çok güzel bir organizasyon. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e gerçekleştirdiği bu etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Halil Savaş: Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her sene milli bayramların coşku içerisinde kutlanabilmesi için her yönüyle destek veriyor. Manisalı vatandaşın yoğun katılımıyla da fener alayı güzel görüntüler içeriyor.

Bora Ateşbörek: Milli bayramlarımızda her sene düzenlenen bu etkinlikler çok güzel oluyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e de düzenlediği bu etkinliklerde de destek veriyor, başarılarının devamını diliyoruz. Çok güzel bir belediye başkanımız var. Herkesin sahip çıkması gerekiyor.

Günnur Katmer: Çok güzel bir organizasyon. İnsanın gerçekten milli duyguları kabarıyor.
Mehmet Kıral: Manisa Büyükşehir Belediye Başkamız Cengiz Ergün'ün yaptıklarından ve yapacaklarından hiç şüphemiz yok. Manisa için elinden geleni yapıyor. Halkın yanında, rahatlıkla gidip derdini anlatabiliyorsun. Manisa'ya hizmetlerinin yanı sıra bu tarz etkinliklerle de güzellik katmaya devam edeceğine inanıyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Ergün'e Manisalılardan Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement